MATCH #2

  2012-12-31 / 00:03:00 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
 
En andra familj har hört av sig! Den här familjen bor i Skaneateles i New York, det ligger ungefär 4 timmar utanför själva New York City.
Familjen består av:
Mamma och Pappa
Pojke, 4 år
Flicka, 3 år
Pojke, 1 år
 
Mamman i familjen är "hemmafru" och pappan är vice president(vet inte riktigt vad det innebär) Mamman har i alla fall skickat ett mejl till och berättat att dom tyckte om min profil och att dom väldigt gärna vill prata med mig på Skype. Ska svara dom imorgon tänkte jag, herregud vad jag blir nervös när familjer hör av sig, kan inte beskriva känslan haha!
 
Nu: sängen. Godnatt!

NEW YEARS EVE

  2012-12-30 / 21:43:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det är nyårsafton imorgon. Är alltid lite nervös för det nya året, vet egentligen inte varför. Men ett år går så himla snabbt, är orolig att jag inte njuter tillräckligt ibland! 2013 ska i alla fall bli riktigt bra, ska ju flytta till USA, längtar verkligen. Detta ska bli så himla roligt! 2012 har också varit jätte bra, har varit ute och rest två gånger, tagit körkort, tagit studenten, skaffat mig ett jobb & ansökt att åka som au pair.
Min nyårsafton kommer bestå av en middag hemma hos Sofie, vi är 4 tjejer som ska laga ihop en trerätters meny, sen ska vi in till Malmö och fira in det nya året, ska bli skoj!
 
Om vi inte hörs innan så vill jag önska er ett Gott Nytt År & var försiktiga!
 
 

GELÉ NAILS

  2012-12-28 / 20:11:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Idag var jag & Sofie inne på Emporia och byggde på våra naglar. Har aldrig gjort det förr men jag gillar det faktiskt, blev lite för mycket vitt på nageln men i helhet är jag mycket nöjd!

Kollar fortfarande min mejl flera gånger om dagen men ingenting händer, hoppas någon hör av sig snart :-)


MATCH #1

  2012-12-26 / 11:22:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
När jag vaknade idag kollade jag min mejl(som jag alltid gör) och en familj hade hört av sig. Blev jätte glad!
Det är en familj ifrån Seattle som har hört av sig.
Familjen består av:
Mamma och Pappa
Flicka 4 år
Tvillingpar, pojke 1 år, flicka 1 år.
 
Känner att detta inte är familjen för mig då jag vill ta hand om lite större barn, så när familjen hör av sig på mejl tänkte jag berätta hur det står till. Men är ändå sjukt glad över att någon har hört av sig, det känns verkligt nu!
 

DECEMBER 25th

  2012-12-25 / 16:26:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Insåg ganska snabbt igår att bilden jag la upp på min väska då, var väldigt ful och gav inte väskan en fin bild överhuvudtaget, så här har ni finare bilder på väskan! Älskar den verkligen, den ska helt klart få hänga med mig till USA.
Linnéa kom och väckte mig klockan 13.00(!!!!) idag, jag sover aldrig så länge men antagligen så berodde det på att jag låg och tittade på White Collar till halv två inatt. Det sista avsnittet slutade så himla bra så jag håller nu på att ladda ner säsong 2. Ska lägga mig i mitt nystädade rum och titta på några avsnitt sen när den är färdig laddad.
Har precis ätit lite julmat igen, det va gott idag också men det blir lite mycket tillslut, glad att det bara är jul en gång om året haha!
På Au Pair fronten går det lite segt, är som sagt ute på sidan nu där familjerna kan se att jag är "available" så jag tittar min mejl säkert 10 gånger om dagen för att se om någon familj vill prata med mig men inget har hänt än, det kanske inte är så konstigt, det är ju julafton där idag och helgdagar ett par dagar till. Får vänta till efter nyår kanske.
 
Ha det gött!

MERRY X-MAS

  2012-12-24 / 19:59:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Då va julafton över för vår del, är hemma igen efter en jul hos mormor!
Fick jätte fina presenter, några ser ni på fotona, men jag fick även bl.a. morgonrock, laptop fodral, dollars och en necessär.
Nu ska jag mysa i min nya morgonrock.

God jul på er!


JUSTIN, JAG ÄLSKAR DIG!

  2012-12-23 / 17:31:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

YES YES YES YES!!

  2012-12-20 / 20:55:36 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER


YOU KNOW WHAT?

  2012-12-20 / 17:40:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mitt intyg från läkaren har äntligen kommit, har skickat iväg det till Malin(tack för lånet av skrivaren Johan) och hon sa att om inga andra problem uppstår kommer jag ut på sidan där familjer kan höra av sig till mig, imorgon! IMORGON, herregud! Detta händer verkligen, så himla roligt! Något annat som är roligt är att jag fick lön idag, jag är julledig & jag ska in och shoppa imorgon!
 
Nu ska jag titta på ett avsnitt av White Collar(fan att Matt Bomer är homosexuell..så jävla snygg)

AT HOME

  2012-12-18 / 22:22:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
När klockan ringde klockan 06.08 idag så mådde jag riktigt kasst, så jag gick och la mig igen. Har därför spenderat hela dagen i sängen för att försöka må lite bättre, vilket jag inte har lyckats med. Får därför bli hemma imorgon också, har dock börjat titta på en ny serie(eller ny och ny den är från 2009) White Collar heter den, jätte bra faktiskt. Har sett ett par avsnitt idag och ska fortsätta imorgon också, det kan kanske bero på att en av huvudrollerna spelas av den otroligt snygga Matt Bomer haha!

YES!

  2012-12-15 / 10:06:48 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Jag har pratat med läkaren, och han skickar ett intyg hem till mig, vilken lättnad! Då får jag antagligen det i nästa vecka och sen kan jag äntligen få börja prata med familjer, spännande, läskigt och kul!
Jag fick även en veckas jobb till, eller ja jag fick fram till på torsdag, så det är toppen! Sen blir jag troligen ledig i nån vecka och sen kan jag hoppas på mer jobb i januari!
I veckan har det även varit en hel del övertid så det är otroligt skönt med helg så att jag kan sova ut, ikväll ska jag ut med tjejerna, ska bli riktigt kul :-)


BABY OH

  2012-12-12 / 21:27:08 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Jag som har varit så ledsen över Bieber konserten! Fatta hur glad jag blev när jag såg att han ska uppträda i USA igen efter han turnerat i Europa! Då kanske jag har en chans att se han trots allt, älskade Bieber!

På au pair fronten går det trögt.. Har fått telefontid med läkaren på fredag så hoppas på att det bara krävs ett litet intyg.
Annars så flyter livet på, fick jobba över idag, har jätte mycket att göra & efter jobbet drog jag till gymmet o körde zumba, riktigt roligt va det!

Nu ska jag sova, upp och jobba imorgon igen + övertid! Snart fredag!

Natti natti


I WOULD

  2012-12-08 / 20:23:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Idag har jag och syrran varit på Emporia och handlat julklappar, köpte Hollister tröjan ovanför som är helt underbar & sen har jag fått hem mina nya vinterskor, så att jag klarar den skånska(ganska milda) vintern.
Malin från STS har hört av sig att jag är antagen till programmet!!! Men jag måste ha ett intyg från min läkare att mitt knä är helt återställt pga att jag opererade det i början av året, så jag har telefontid med sjukhuset på måndag. Hoppas nu att det går snabbt bara, så det inte tar flera veckor att få!
 
Hoppas ni får en bra lördag!

UNDER THE MISTLETOE

  2012-12-03 / 18:55:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Trodde inte att det skulle ta sån här tid att bli godkänd av organisationen i USA, kanske bara jag som har otur att det tar sån tid. Men har hört av mig till Malin på STS så hon skulle höra av sig till dom i USA, väntar på svar hela tiden! Vill att hela processen ska dra igång.
Under tiden jag väntar har jag läst ut 50 nyanser av mörker, jag kan inte släppa dom böckerna alltså, så himla bra! Den sista boken i triologin kommer inte ut förrän i Januari, så nu måste jag vänta en hel månad, kanske inte så lång tid men det känns som en evighet haha.
Imorgon är det äntligen dags för Victoria Secret's Fashion Show, Justin är med(vilket gör mig lycklig). Rihanna& Bruno Mars är också med, ska försöka hitta någon sida så att man kan se det på datorn.
 
Juste, det har kommit snö till Skåne också, jag älskar snö har jag kommit på! Det är så himla fint, lite trist att det blir mörkt så snabbt hihi.