TO DO

  2013-03-27 / 18:22:00 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Bry er inte om mitt otroligt snygga utseende....
 
Det är nu mindre än tre veckor kvar innan jag lämnar Sverige.. tiden går så otroligt snabbt att jag knappt hinner med, har dock en hel del att göra innan jag lämnar Skåne för New Jersey...
 
-Klippa/Slinga håret
-Köpa presenter till värdfamiljen
-Göra färdigt mitt pre-departure project
-Köpa nödvändiga saker(typ strumpor, toalettartiklar, ögonbrynsfärg)
-Köpa nya svarta jeans
-Köpa ny plattång
-Packa
-Fixa mitt rum så att Linnéa kan flytta in i det
-Kopiera alla olika papper
-Skriva upp viktiga telefonnummer
-Skicka in internationellt körkort
 
Jag har säkert glömt något, ska börja med att få mitt pre-departure project färdigt som är så otroligt tråkigt att göra, och sen nästa vecka ska jag köpa det sista + köpa presenter till värdfamiljen. Sen gäller det att fixa alla papper och packa, sen ska jag nog vara redo, även om det inte känns så just nu!

THAT GYM

  2013-03-25 / 20:45:49 / Förberedelser / 1 KOMMENTARER
 
Skypade nyss med min värdfamilj, min vm(när jag skriver vm eller vp så menar jag värdmamma eller värdpappa lika bra att ni vänjer er) visade mig gymmet som jag kan gå på när jag bor hos dom, låt mig säga såhär... Hälsopunkten i Skurup kan ju fan ha det.

Mar. 25, 2013

  2013-03-25 / 10:43:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Precis kommit hem från gymmet och har ätit en god bananpannkaka, idag ska jag ta och göra en del på mitt pre-departure project även om det är otroligt tråkigt. Min helg har i alla fall varit bra, var ute i fredags med Sofie och Jennifer, hade hur kul som helst och resten av helgen har jag bara tagit det lungt.
Nu ska jag hoppa in i duschen, vi hörs!


LWWY

  2013-03-21 / 19:11:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Alltså... Jag kan inte beskriva min kärlek för dessa killar. Det är helt sjukt vad jag är förälskad i dom!

NU FÅR DET VARA BRA

  2013-03-20 / 11:04:50 / Allmänt / 2 KOMMENTARER

Nu vill jag att ni svarar i kör: Nu får det vara bra precis som dom gubbarna gjorde i melodifestivalen om ni minns? Äsch skit samma, det jag vill komma till med rubriken är att nu får det vara bra med den här jävla snön, jag fullständigt hatar det! Det är snart april och vi har hur mycket snö som helst.. Kom igen våren, var är du?
Har i alla fall precis kommit hem från gymmet(cyklade dit vilket jag inte borde gjort i detta väder) så nu ska jag fortsätta på mitt pre-departure project, det är otroligt tråkigt men det måste göras..


HEY HO

  2013-03-17 / 18:00:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Har haft en bra helg! För någon dag sedan satt jag i kö och försökte få tag på one direction biljetter till Linnéa och hennes kompis, och jag lyckades!
Har även varit och bowlat med ett par jobbkollegor, varit på brunch med mina best friends för att fira Johans födelsedag och förälskat mig i Coca-Cola Light Vanilla!


14 MARS

  2013-03-14 / 22:05:23 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Blir mest bara en massa mat och mobil bilder tycker jag, men det får ni stå ut med. Här har ni i alla fall min frukost imorse efter gymmet, väldigt gott kan jag säga er.
Imorgon är det en månad tills jag lämnar Sverige för USA i ett år, provpackade lite idag.. Glömde säkert något men väskan vägde i alla fall 16 kg vilket är toppen i och med att den bara får väga 23kg.
Har nog glömt att berätta men där är en annan tjej som också ska på samma förberedelsekurs som mig och tar samma flyg från Sthlm så jag är inte ensam när jag kommer till USA, så himla skönt! Plus att där är en annan tjej från Sverige som också ska på förberedelsekursen samtidigt som mig och den andra tjejen så än så länge är vi tre svenskar vad jag vet, hur kul som helst!
 
Nu ska jag sova, imorgon är det vilodag från gymmet. Ska ge mig själv en lång sovmorgon.
Puss, E

B-DAY

  2013-03-13 / 19:18:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nyss hemkommen från Ystad, familjen var och firade mamma som fyller år idag genom att äta planka, så nu är jag otroligt mätt. Jag ska ändå ge mig på en Yollibox, oroligt god och nyttig(!)
Har otrolig träningsvärk i hela min kropp men det är sista dagen imorgon för denna veckan sen är det vilodag!


TRAINING

  2013-03-12 / 11:51:33 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Har blivit lite av ett träningsfreak.. Har gett mig fan på att bli lite smalare inför USA! Ska träna mån-tors och sen vila fre-sön. Tycker än så länge att det är hur roligt som helst att gymma men nu är jag i för sig bara inne på min andra dag.. Fråga mig om två veckor igen, då kommer mitt svar antagligen inte vara lika positivt haha!


"YOUR FLIGHT HAS BEEN BOOKED"

  2013-03-09 / 10:13:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
YES! Mitt flyg är bokat, känns så otroligt verkligt nu. Åker den 15 april från Kastrup klockan 06.20, mellanlandar i Sthlm sen vidare till Newark. Längtar faktiskt riktigt ordentligt nu, fast det går i vågor.. Ibland vill jag inte lämna min familj och i nästa ögonblick känns det ändå okej att lämna. Hur det än känns så tror jag att det kommer bli bra i slutändan!
Ikväll är det finalen i melodifestivalen, Yohio är tippad på att vinna och om han/hon vinner så vet jag inte vad jag gör. Anton ska vinna, punkt slut.

MY WEEKEND

  2013-03-03 / 20:19:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Min helg har varit hur bra som helst, har tagit det väldigt lungt! Har blivit kär i Anton Ewald(det har mamma&Linnéa också blivit) så på lördag när det är final ska vi ha mello kväll och heja på snyggingen!
Idag har vi varit på Ikea, typiskt söndags syssla men det va mysigt att strosa omkring där ett tag!
 

BEGGING

  2013-03-02 / 22:15:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag tror jag snart avlider av alla snygga killar som finns på denna planet.. Anton Ewald, var har du varit i hela mitt liv? Fyfan vad han är snygg.. Låt honom vinna hela skiten nu.

HAPPY B-DAY

  2013-03-01 / 22:16:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Grattis på födelsedagen älskade Justin, jag hoppas att vårt framtida bröllop kommer bli fantastiskt!

Idag har jag jobbat till klockan 4, efter det tog jag tåget till Ystad för att slinga mitt hår i en blond nyans så nu är jag typ blond! Jag gillar det, tar dock lite tid att vänja sig.