Easy

  2013-05-30 / 03:15:40 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER

Hej, redan onsdag! Tiden går så snabbt.. Idag har varit en riktigt bra dag.. Har gått lätt som en plätt med Z efter att jag hämtade henne efter skolan. Känns som vi börjar få en relation nu eller vad man ska säga. När vi kom till simningen så sa dom att det inte va någon simning.. Så Z lekte i poolen i alla fall och jag låg och tittade på avstånd i en solstol, jobbigt au pair liv ibland alltså..
Efter att jag slutat så tog jag med Daisy till Livingston High School, man kan gå runt en stor grässlätt där, massor av folk som gick och sprang och som spelade amerikansk fotboll.. Kändes verkligen att man va i USA då.
Nu ska jag titta på Gossip Girl som blivit lite av en tradition varje kväll innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag gymma igen med Julia och sen ska vi hem till henne och sola för det ska bli jätte fint väder, hennes kompis skulle också dit! Ska bli riktigt jäkla brun har jag planerat.. Hoppas ni har det bra!


MEMORIAL WEEKEND

  2013-05-27 / 03:01:41 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
Hej Sverige, tänkte att jag skulle skriva lite om min helg som varit.. Åkte in vid tolv tiden till city för att möta upp Hanna och Anna, vi åkte till Soho och gick och shoppade hela dagen, köpte ett par jätte fina ballerina från Steve Madden men jag får så otrolig skoskav av dom att jag vet inte vad men jag ska försöka gå med dom ändå, köpte även en jätte fin långklänning som ni kan se på bilderna, trosor från Victoria's Secret och så råkade jag köpa en Marc Jacobs klocka.. Den är så himla fin, är helt kär i den, så nu har jag en rosé färgad och en silvrig klocka, alldeles perfekt! Vi åt sedan på Vapiano och sen mötte vi upp Veronica och vi gick och åt på Max Benner, chokladrestaurang typ, otroligt god fondue, måste ta med er dit! Ligger vi Union Square. Sen åkte vi till Anna och sov där. Började söndagen med en jätte god brunch och sen gick vi från Brooklyn in till New York över Brooklyn Bridge, super fin utsikt!
Imorgon är jag ledig så jag ska in till New York imorgon igen och hänga i Central Park.. Ska bli riktigt fint väder imorgon. Hoppas ni där hemma har de bra!
 
Åt på Dean&Deluca som är om Saluhallen typ.. Olika diskar med massor av olika saker att äta, tog en god sallad och en paj med spenat och tomat.
Hanna&Anna i Soho
 
 
Empire State Building var upplyst i USA:s färger
 
La inte ner mina bestick en enda gång under den här måltiden.. men det gör jag i för sig aldrig när där är mat framför mig
Jag idag i Brooklyn
Goda brunchen
Fin utsikt från Brooklyn Bridge
Turist Elin
Och min fina nya klocka
 
Nu ska jag och Daisy fortsätta titta på Hangover II som går på tvn!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ja Halli hallå..

  2013-05-25 / 06:49:54 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER

Fredag igen då.. Veckorna går så himla snabbt! Det har inte varit någon skola idag, så började lite senare, vid halv nio tiden och sen har jag och Z varit på en playdate, och sen körde vi till Chuckie Cheese, det är olika spelmaskiner och så kostar dom "coins" som man måste köpa, sen när man spelar får man ett visst antal biljetter för hur duktig man är.. Sen så kan man gå med biljetterna till en disk där man sedan ser vad man kan välja bland, om man har ett visst an biljetter så kan man få t.ex ett gosedjur eller så! Där stannade vi i några timmar och sen åkte vi hem, hade en show för hela familjen så dom fick komma ner och sätta sig i sofforna, vi sjöng "what makes you beautiful" och sen så blev det mat till henne och bad i vanlig ordning. När jag hade slutat körde jag till Hanna och så käkade vi på en mexikansk restaurang, vi gick sedan o tittade på baksmällan 3, rolig såklart men ingen slår ettan! Dock så går det inte att beskriva hur snygg Bradley Cooper är.. Fick nästan lite seperstionsångest från hela baksmällan gänget i slutet av filmen, men se den, för den va bra!
Imorgon ska jag ta tåget till city och möt upp anna o hanna.. Vi får se vad vi hittar på, ska sova hos anna till söndag så att jag inte behöver åka hem om.. Vi hörs! Ha en jätte bra helg.. Här är otroligt kallt nu förresten.. Jäkla väder!


Förresten..

  2013-05-23 / 04:31:50 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER

Där skulle stå hettan och inte grytan i första meningen på inlägget


THAILAND?

  2013-05-23 / 04:31:00 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER

Jag kan inte riktigt beskriva den grytan vi just nu har här.. Ni kan tänka er Thailand.. När man tycker det är så skönt med luftkonditionering på hotellrummet, och sen när man öppnar dörren och går ut så BAM så blir det så otroligt varmt! Tropisk värme helt enkelt, det ska dock inte hålla i sig så länge men får försöka njuta i skuggan ändå!
Idag har jag jobbat som vanligt och sen körde jag till Hanna och vi gick en lång runda i hennes område, tänkte nu ta och sova.. Tänk att det redan är torsdag imorgon. Helt otroligt.

Hoppas ni har det bra där hemma.. Här är lite bilder från karnevalen i tisdags förresten, och en bild på min goda dricka, kände mig som en riktig amerikan, körde runt överallt o drack en stor dricka från starbucks.


30 CELSIUS

  2013-05-22 / 03:07:24 / Livet som au pair / 5 KOMMENTARER
 
Hej,
I måndags kom Anna till mig, käkade på Cheesecake factory och hade det allmänt bra. Idag har det varit en karneval på skolan, så vi va där hela eftermiddagen, trevligt faktiskt! Livemusik,sockervadd, waterslides, popcorn, ja allt. Dock har det varit så OTROLIGT varmt idag, har svettats något otroligt, pappa du hade aldrig klarat denna hettan. Det är otroligt kvavt och stekande varmt.. ännu varmare blir det i sommar, ska bli spännande haha! Gjorde svenska pannkakor idag fast med choklad i, om hon gillade dom? Nej. Nu har jag i alla fall försökt.
Min värdpappa frågade om jag hade några planer på att resa med mina vänner under året, så jag berättade om våra Bahamas planer, och han berättade att han och min värdmamma har varit på många av öarna på Bahamas och att dom gärna gav oss "recommandations". Hur bra!?
 
Nu ska jag bara vänta på att Awkward ska börja. Detta inlägget tog mig förresten typ 15 min att skriva, för jag har en sovandes hund i min famn. Hoppas ni har det bra hemma i Sverige..

SÖNDAG

  2013-05-20 / 02:25:32 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
TJÄNA,
Idag fick jag ställa klockan på halv nio, åkte iväg och tittade på när Z och T hade dans, träffade hela släkten. Verkligen jätte snälla allihop, kändes precis som jag kände dom för dom var så "vanliga" typ. Efter dansen skulle dom åka och äta lunch men min vp skjutsade mig hem för jag skulle iväg på au pair meeting. Körde och lämnade tillbaka ett par short från Victorias Secret för att jag behöver pengar haha.. och sen körde jag till au pair mötet, mötte upp Hanna utanför och tack gode gud att jag hade henne där, vi sa båda två efteråt när vi satt oss i bilen att vi inte hade klarat oss utan varann där inne haha.. det var som värsta barnkalaset, vi körde limbo och sen nån konstig lek med en sombrero haha, och sen helt plötsligt så skulle alla fotas med sombreron på, jätte konstigt.. Vi körde i alla fall sedan till Urban Outfitters för att försöka hitta höga Levis jeans shorts.. men icke, bara massa fula shorts med dekorationer på, så vi bestämde oss för att sätta oss på Starbucks istället och så drack vi vars en chai latte, otroligt gott.. När vi hade suttit där i en timme så körde jag hem henne och sen körde jag hem, åt beställd pizza med min vp och hans föräldrar och nu har jag precis lagt mig i min säng med en kopp te med min hals som inte vill som jag vill..
Imorgon tror jag att jag jobbar typ nån timme bara, för Z ska nämligen på en playdate efter skolan och den andra kompisens mamma hämtar dom på skolan, hur skönt!? Så jag tror jag är ledig från 8 till halv sex på kvällen haha.. Hur gött? Plus att städerskan kommer imorgon så jag behöver inte göra allt för mycket, jo men man tackar.
Sen pratade jag med min vp om när ni kommer familjen Nilsson/Kristensson, han sa att om vi vill se en broadway show så finns det halva priset biljetter samma dag som showen är, det fanns till exempel till Rock of Ages så är där en skärm inne på Times Square som vi kan titta på, så ställer man bara sig i en kö och så får man förhoppningsvis biljetter, vi kan ju se hur vi gör! Och sen om vi vill se baseball, så sa han att vi kan se Yankees, då kan man ta en båt ifrån New Jersey till Yankee Stadium så kan vi se hela New York skyline samtidigt plus att vi inte behöver köra eller så och tänka på parkering, bra va? Även om vi inte tar båten så kan vi göra det en annan dag, bara båtturen för att han sa att det va fint och åka den på kvällen eller så, så att man kan se hela skylinen, man åker genom Hudson River och så. Tänk att det bara är en månad kvar tills ni kommer, jag längtar SÅ mycket!
 
Förlåt för inlägg utan bild men.. what to do..

ESC

  2013-05-19 / 02:49:32 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER

Hej,
Igår efter jobbet körde jag till Hanna, träffade hennes familj och sen körde vi och åt en frozen yogurt för att sedan hamna på vårt starbucks, har hittat en jätte god dricka där, typ en kall chai latte, precis i min smak. Hade det jätte trevligt i alla fall! Sen körde jag hem och somnade väldigt snabbt i min sköna säng.
Idag så tog jag tåget in till city och mötte upp Hanna vid H&M, handlade en lång klänning som jag tror är fin! Sen mötte vi upp anna, gick och käkade en frozen yogurt och sen gick vi i lite butiker innan vi gick och åt på applebees. Sen så gick vi till Tonic bar som låg precis brevid vår dagliga butik som vi alltid handlade i när vi var här.. Ni vet den vi handlade mackor och sånt i? Sidan om där låg den, tittade lite på Eurovision, helt otroligt så många svenskar som är au pairer, träffade en del!
Sen gick jag och Hanna i lite affärer innan jag tog tåget hem.. Det har varit riktigt kallt idag.. Och jag har haft shorts på mig.. Typsikt. Känner i min hals att det inte var det bästa valet, så nu sitter jag och Daisy(hunden) och tittar på Titanic och dricker te, eller ja jag dricker te inte huden ;)
Förresten så har jag fått upp ögonen för chokladdoppade pretzels, vilket inte är bra, tänkte att det hade Gusten älskat! Skriver mer imorgon, hoppas ni har det bra, saknar er och tänker på er hela tiden!


LÖFTE

  2013-05-16 / 04:02:17 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
Hejsan, skulle bara vilja ge er ett litet löfte.. jag vet att ingen kommer kunna hålla koll på mig vad jag äter här borta så det är upp till mig själv, men fram till det att min familj kommer över ska jag inte äta en massa skräp, jag tränar varje dag, men sen slinker det även ner något onyttigt varje dag, så det blir plus minus noll och då är det inte lönt att träna om det inte kommer märkas någon skillnad. Så från och med nu, inget mer godis, inget mer jordnötssmör(det är ju sååååååå gott) och max 2 frozen yogurt i månaden(kan trots allt inte leva utan det)
En månad klarar jag? Det är inte så lång tid..

The day

  2013-05-16 / 01:51:10 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER

Herregud.. Vilken dag! Den har varit lång och jag är helt slut.. Har hunnit med dom dagliga sysslorna som tvätt och så, har varit och lämnat tillbaka två plagg på H&M och gymmat. Sen hämtade jag Z på skolan, acting class gick bra, och när vi åkte till biblioteket gick också bra och gjorde läxorna, sen så kom simningen.. Då vände det, jag är helt slut.. Gråt gråt och gråt.. Men jag tycker ändå det gick helt okej, jag fick som jag ville och gav mig inte! Nu ska jag inte göra allt för mycket.. Bara ta det lungt.. Z har precis fått en flöjt.. Så gissa vad jag får lyssna på var vi än åker? När hon spelar flöjt, och ni vet när man inte kan spela flöjt och det gör riktigt ont i öronen? Så låter det hela tiden haha, dock väldigt gulligt, sen måste jag sätta igång en massa one direction låtar och så spelar hon till de låtarna.
Sen så frågade Z mig när vi var påväg hem; Elin can I see a picture of you when you were little?
Så svarade jag att ja det går bra jag ska bara hitta en bild..
Så svarade hon: Good, because K(den gamla au pairen) showed me a picture of her when she was little. She looked like a boy.

Som jag skrattade, och så var hon stenseriös när hon sa det haha. Plus att hon är den enda som säger Elin bra, hon säger det på riktig skånska ibland!


YUMMY!

  2013-05-13 / 20:39:55 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER

Det bästa jag ätit på länge, har hittat en ost som smakar som svensk ost, Wasa knäckebröd, tomat och min älskade aromat! Känns som att sitta hemma i Skurup och äta detta!


MIN HELG

  2013-05-13 / 16:00:00 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Hej allihop, dålig bloggning här på senaste tiden.. men som ett litet förlåt för det så kommer här ett mega inlägg så om ni inte orkar läsa mer, sluta nu eller fortsätt och se vad jag har gjort i helgen!
 
Fredagen: Jag var så himla trött så jag körde och köpte mig en stor frozen yogurt, la mig i min nybäddade säng och tittade på filmen Safe Haven, en bra film tyckte jag, låg i mörkret i min ensamhet, åt frozen yogurt och grät haha, låter otroligt ensamt och tråkigt men det var skönt att bara inte göra någonting alls.
 
Lördagen: Åkte in till city på morgonen, mötte upp Anna, vi kollade lite i butiker innan vi tog subwayn ut till Queens där vi mötte upp Charlotte, Rasmus och Veronica. Vi tittade på baseball N.Y Mets mot Pirates från Pittsburgh, fattade verkligen ingenting av matchen eller reglerna överhuvudtaget men det var en rolig upplevelse. Det kändes otroligt amerikanskt när man satt där, vi köpte friterad kyckling och pommes, satt där i våra Mets tröjor och tittade på baseball. Där var till och med "Kiss cam" kan det bli mer amerikanskt än så? När vädret började bli lite sämre bestämde Anna och jag oss för att åka in till city igen, och tur var väl det för himlen öppnade sig ungefär 5 minuter efter vi gått och det bara öste ner, vi stod under tak så det var nemas problemas för oss. När vi kom in till city gick vi och letade efter ett froen yogurt ställe, hamnade på Pinkberry där dom tyvärr tog upp yogurten till oss men det var ändå otroligt gott, sen gick vi till en bio, jätte fin gammal bio, och såg filmen "The Great Gatsby" med Leonardo DiCaprio.. Alltså den killen.. Finns inga ord för hur snygg han är. Första gången han har medverkan i filmen, så vänder han sig om och säger "I'm Gatsby", jag får gåshud bara jag tänker på det, och alla i hela biosalongen applåderade.. så det var inte bara Anna och jag som tyckte han var snygg. Filmen var faktiskt ganska bra, och den var otroligt fint gjord, jätte fin i 3D! Efter filmen gick vi mot Subwayn, vi gick runt hörnet typ och vipps så var vi på Times Square.. Ibland känns det så sjukt att vara här.. Har filmat till er så ska försöka lägga upp filmen. Vi tog i alla fall subwayn hem till henne där vi beställde biljetter till *trumvirvel* JUSTIN TIMBERLAKE & JAY Z'S konsert på Yankee Stadium den 19 juli, om jag längtar? JA! Ska bli så himla roligt.. Har så mycket att se framemot nu, känns riktigt bra!
Här anländer jag alltid när jag tar tåget in till city
Så himla söt
Vi hade riktigt bra platser
En snygg skåning tittar på baseball
 
Glömde säga att vi stannade till på Grand Central Station, det kändes verkligen som om man var med i en film. Den enda som saknades var Justin Timberlake.. Ni vet i "Friends with benefits"? Där sjunger han ju för Mila Kunis..
Och sen tog vi subwayen från Times Square hem till Anna där jag sov över
 
Söndag: Vaknade upp hos Anna och åt en god frukost, sen tog vi subwayen in till city, gick igenom Central Park och kom till Upper East Side.. Man märker direkt när man är där.. Ni ska se hur folk klär sig, och för att inte tala om bilarna.. Såklart så var där ingen kändis som ville visa sig där när vi var där.. Vi gick 16 gator neråt för att hitta Magnolia Bakery(Det är där Sarah Jessica Parker handlar cupcakes i Sex and the City) Vi råkade(observera råkade) handla vars en pizza slice på vägen.. Vi hittade till slut Magnolia Bakery där vi köpte vars en cupcake som var väldigt god, jag skojar inte om vi tryckte i oss den på 2 minuter.. helt hopplösa haha!
Sen gick vi i lite butiker och sen besökte vi Dylan's Candy Bar, har ju redan varit där en gång.. men ni vet mig och godis... det gifter sig så bra, så jag och Anna köpte oss lite godis där inne innan vi begav oss mot Times Square, vi tittade inne på Forever 21 och sen tog vi vars en otroligt god smoothie inne på Jamba Juice.. var så himla skönt att sätta sig ner efter att ha gått så himla mycket.. Sen gick vi mot Madison Square Garden för jag skulle ta tåget hem.. Vi tänkte att, varför inte gå och titta i lite butiker innan vi ska åka hem, det slutade med att jag köpte ett par Steve Madden sandaler och en långkjol inne på H&M.. Den här helgen har varit så himla dyr att jag knappt vågade titta på mitt bankkonto.. Vilket jag inte skulle gjort heller, när jag gick in på appen visade den att jag hade 4 dollar kvar haha, jag har ju inte ens råd med bensin! Äsch..får ju lön igen på fredag!
 
Mina inköp i helgen blev:
En långkjol från H&M
Steve Madden sandaler
Randig tröja från Forever 21
Blått träningslinne från Forever 21
Öronhänge från Forever 21
 
Nu ska jag iväg och gymma, vi hörs! Puss
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Herregud...

  2013-05-08 / 19:02:55 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER

Vilket väder! Himlen har öppnat sig och det åskar som aldrig förr.. Ett perfekt tillfälle att ta fram sina hunter stövlar.. Så jag hoppas i hemlighet att detta vädret kommer fortsätta så att jag kan använda dom idag!
Annars händer det inte så jätte mycket.. Snart helg, in till city denna helgen också.. Gillar verkligen att det är så lätt att ta sig dit! Nu ska jag fortsätta läsa tidnigen och sen ska jag vika lite tvätt innan det är dags att köra iväg.
Vi hörs! Och jag önskar er en riktigt skön resa farmor&farfar, hoppas ni får sol hela veckan! Ni får berätta på Skype när ni kommer hem!


NU SKA VI SE HÄR..

  2013-05-07 / 03:11:57 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER
Tänkte berätta lite om vad som hänt idag även om det inte är något jätte intressant... Så fort jag ser något här runt omkring som jag vet att ni där hemma gillar så tänker jag direkt detta måste jag skriva på bloggen, men jag glömmer det lika snabbt igen. Men detta är det jag minns som jag tänkte på idag, Pappa, jag såg en annan butik här med golf, den heter Golf Galaxy och såg väldigt stor ut, kanske något att åka till när du kommer hit? Mamma, Bed Bath & Beyond såg jag låg typ 3 minuter ifrån mig så där kan vi åka, och Linnéa.. där är en ny sång som jag hörde idag, kommer dock inte ihåg hur den gick eller vem det var med men jag ska titta upp det och skicka till dig, det var en partylåt så den kommer väl antagligen bli en plåga i sommar sverige!
Och farmor och farfar, jag skrattade när ni skrev att kalsongerna hade åkt av, ni är för roliga! Jag vill bara önska er en riktigt skön semester, njut riktigt ordentligt så kan vi prata när ni har kommit hem från semestern, bli nu bruna och fina!
Okej, åter till vad som hänt idag. När jag vaknade idag hade Z redan varit uppe ett tag och mamman hade redan klätt på henne vilket var otroligt skönt. Sen körde jag henne till skolan, städade, tvättade och allt det där.. Var färdig vid elva tiden och då satt jag mig och tittade lite på tv, sen åkte jag och handlade lite saker till en tomatsoppa som jag gjorde, jag köpte redan färdig gjord tomatsoppa, den smakade skit så ingen ville ha den haha, så jag hällde ut allt igen. När jag hade handlat åkte jag till Lifetime(gymmet) där jag blev medlem, alltså det gymmet, det går inte att beskriva, det är SÅ stort, och dom har verkligen allt! Helt underbart, tack tack tack tack igen mamma&pappa för att ni vill betala månadsavgiften, jag lovar att jag ska utnyttja det till fullo! Varje klass är gratis så jag kan göra precis vad jag vill.. Dom har spa också, och så har dom frisör, stort café, ja allt.. Längtar redan efter att få träna där! Och mamma, pappa och Linnéa ni får hänga med och träna när ni är här, jag skulle bara säga till han som visade mig runt innan så han visste om att ni kom, ni kommer älska det!
Efter det så körde jag hem igen lite snabbt, lagade den äckliga tomatsoppan och sen körde jag och hämtade Z, vi hade med oss hennes kompis så vi körde till en lekplats i Millburn, där mötte vi upp Ulrika och hennes barn, lät dom leka och sen åkte vi hem här och Z och hennes kompis lekte lite här också sen kom hennes mamma och hämtade henne.
Sen var det dags för dagens värsta, middag, hon sa till mig hur många gånger som helst att hon ville ha mac&cheese, men jag gav mig inte, så det slutade med att hon åt både pasta och grilled cheese(varm dubbelmacka med ost). Sen slutade jag lite senare än vanligt för det blev sen middag och jag skulle hinna bada henne.. Skulle egentligen träffa Julia på Starbucks tillsammans med en mexikansk vän till henne, men vi båda var så trötta att vi beslutade att stanna hemma och åka och äta lunch imorgon ihop på Panera Bread istället. Jag hade inte ätit någon middag, så jag körde till Wendy's och köpte mig en Baconator.. inte alls lika god som jag minns att den var.. Men jag blev mätt i alla fall.
Nu ska jag sova, sorry för långt inlägg men tänkte mest att det kunde vara roligt och läsa lite om min dag. Linnéa, jag hoppas du får världens bästa kväll med one direction.. Ta med Harry hem.. snälla, eller Louis, eller Zayn, eller Liam... Eller Niall. Det går bra med vilken som, så kan vi ju skypa ihop, du jag och någon av killarna, låter det bra? Perfekt då säger vi så!
Och på tal om konsert.. Anna och jag ska höra med våra värdfamiljer om vi skulle kunna få sluta lite tidigare den 19e juli, för det är nämligen så att självaste Justin Timberlake(ni vet min man!?) ska uppträda i Bronx.. Med JAY Z!! Det går bara inte att missa... Fråga kan vi ju alltid göra, och om det inte går att vi ska sluta tidigare, så får väl Justin himself komma över och ha en privatspelning här i trädgården, så det löser sig säkert på något vis..
  
 
Hoppas att ni alla hade en bra dag!
Kramar från USA

HELGEN

  2013-05-06 / 03:13:59 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Hej alla där hemma!
Förlåt att jag inte har bloggat, men jag har inte riktigt haft tid eller känt för det, men nu så! Helgen har varit jätte bra i alla fall, i fredags var det tänkt att jag, min värdmamma och T(15 åriga tjejen) skulle på bio, men det slutade med att vi stannade hemma, poppade popcorn och tittade på Silverlining Playbook med snyggingen Bradley Cooper istället, hur mysigt som helst! I lördags åkte jag in till city för att möta upp Anna, vi strosade runt i lite affärer och jag shoppade såklart igen..måste börja spara och lägga undan pengar, ska nog köra till banken imorgon och fråga om man kan fixa ett sparkonto. Sen köpte vi med oss god mat och så gick vi till central park, otroligt varmt och skönt och så mycket folk.. Där kan man spendera timme efter timme! När det började närma sig kväll tog jag tåget till South Orange och sen körde jag hem och slocknade i min sköna säng. Idag var det tänkt att jag skulle spela tennis med en tjej från Frankrike, men jag hade inget tennisrack(stavas det så?) så det blev inget med det, istället åkte jag och fixade mina naglar och sen städade jag mitt rum, lekte lite med Z och på kvällen körde jag till Millburn, till Ulrika, och vi körde till Short Hills Mall och åt på Cheesecake Factory, tog en god quesadilla, tror det stavas så haha, men jag blev så mätt så jag tog med mig hälften hem så jag kan ha det som lunch imorgon.
 
Anna inne på ett super stort Victoria's Secret
Fina fina central park
Känner ni igen er? Det är här otroligt många filmer har spelats in
Det är här jag menar med White Collar Linnéa!
Lilla jag i stora New York
Jag var tvungen.. Ni vet hur jag är, kan inte vara normal på en enda bild..
 
 
 
 
 
 
 

SLEEPY

  2013-05-03 / 03:37:42 / Livet som au pair / 3 KOMMENTARER

Shoppat idag också... Resten av dagen gick sådär men det är så det blir ibland. Alla dagar kan inte vara lika bra, imorgon är det fredag och på kvällen ska jag, min värdmamma och äldsta dottern och titta på bio! Ska bli roligt, på lördag ska jag in till New York och möta upp Anna, längtar redan! Och sen på söndag ska jag spela tennis med en fransk tjej och sen ska jag på ett au pair möte, vi ska fira cinco de mayo hos en au pairs värdfamilj!

Förresten.. Dom spelar sönder Icona Pop- I love it.. Den är ju sååå sommaren 2012

Någon tar bilder på mig när jag sover... Skoja, det var ju jag själv. Ibland är jag för rolig alltså, försöker underhålla mig själv.


Sunny day

  2013-05-02 / 04:18:26 / Livet som au pair / 3 KOMMENTARER

Idag har det gått bra med Z, morgonen började dock inte så bra och hon lyssnade inte på mig! När hon va i skolan så körde jag till short hills mall, mitt mål var att hitta träningskläder? Tror ni jag köpte några träningskläder? Nej. Tror ni jag klarade av att inte handla något annat? Nej. Så hem kom jag med, en hood från A&F, vita höga jeansshorts från A&F, en sportbh, en vanligt vitt linne och en söt topp från forever 21!
Efter det satt jag mig i solen en stund ute i trädgården och sen körde jag och hämtade Z, helt plötsligt så säger hon "Elin, you look pretty with your hair down" hur sött? Körde sedan till acting class i mysigaste staden, Maplewood, köpte mig en glass och satt mig i skuggan på en bänk, alltså träden här är så himla fina nu.. Har blivit helt förälskad i träd. Sen åkte vi till en park, lekte där ett tag och så köpte vi glass till Z i glassbilen, efter det var det dags för simning(önskar hon hade haft det flera dagar i veckan, snygga badvakter överallt) och sen så åt vi middag på gymmet, eller hon gjorde, jag visste inte om den gamla au pairen brukade äta med henne på gymmet eller inte, men det brukade hon så nästa gång äter jag där också! Kom hem lagom tills jag slutade och då satt jag mig och tittade på senaste avsnitten av awkward(Linnea du måste se dom, dom är roliga!) och vet ni vad? Jag fick ert brev idag! Så glad jag blev, och tack för the posters.. Harry är så snygg på den bilden.. Och jag ska hitta ett ställe att hänga upp justin på också.. Bildbevis kommer! Nu ska jag sova, godnatt!