NIKON COOLPIX

  2012-11-28 / 17:36:55 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Medan jag går och väntar på att AuPairCare ska acceptera min ansökan(som förövrigt tar alldeles för lång tid enligt mig, tittar min mail 37282 gånger om dagen) så har jag gått och köpt mig en kamera till mitt kommande år! Det blev en Nikon, jag gillar den starkt även om jag inte är en höjdare på att ta foto. Men den tar bilder snabbt och fokuserar bra så det låter fint i mina öron!

Nu ska jag läsa 50 nyanser av mörker, kan inte sluta läsa dom böckerna haha!


SUBMITTAT

  2012-11-24 / 13:01:54 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Tjenare!
 
Jag har submittat min ansökan, det känns helt sjukt! Kan inte fatta att detta verkligen händer mig, jag fick rätt på min video också så den har jag laddat upp på mitt au pair room. Nu väntar jag bara på att jag ska bli godkänd av au pair care i USA sen så kan jag börja prata med familjer, herregud vad spännande!
 
Såhär ser det ut på mitt au pair room just nu
 

SUNDAY

  2012-11-18 / 18:36:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Och så var denna helgen över.. det är helt sjukt vad helgerna går snabbt fast det gör i för sig veckorna också så det är snart fredag igen haha. Min helg har varit jätte bra i alla fall, i fredags var jag och Matilda i malmö vi åt först på TGI Friday's & sen gick vi och såg Breaking Dawn part 2. Jag har inte varit något Twilight fan precis men jag kände mig nästan tvungen att se den sista i och med att jag sett de flesta andra, men den va ganska bra faktiskt. Slutet av filmen va jätte fint.
Igår så va jag & Jonna på Öja där Albin Myers spelade, och de va skit kul. Otroligt mycket folk men det va bara roligt! Jag har även hunnit med att spela in en video till mitt Au Pair room, har dock problem med att det  inte är rätt filtyp på min film så pappa ska försöka fixa det.
 
Nu ska jag njuta av min lediga söndag
 

AS LONG AS YOU LOVE ME

  2012-11-15 / 19:41:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tjenixen,
Har bestämt mig att jag helt enkelt får strunta i Justin Bieber konserten(gör ont i hela mig att skriva den meningen). Men det får bli så helt enkelt, vill inte gå och vänta alldeles för länge på att åka iväg. Har börjat bli mer och mer orolig över att åka iväg, inte det att jag ångrar mig absolut inte, utan jag känner mer att jag är orolig att jag inte kommer hitta några vänner där. Jag är inte den personen som har svårt att prata eller skaffa mig kompisar så jag vet egentligen inte varför jag är orolig, det löser sig nog.
Pratade med Malin från STS idag så vi gick igenom min ansökan och allting ser bra ut, hon rekommenderade mig dock att jag skulle göra en video så familjerna kan titta på den så det hade jag tänkt göra nu i helgen, gillar inte idéen med att sitta och stirra in i en videokamera och prata engelska men det ska nog gå bra, får lägga till lite olika bilder och sånt.
Imorgon är det fredag vilket är otroligt skönt, ska på bio med Matilda i malmö och se Breaking Dawn part 2, alla säger att den ska vara jätte bra så vi får hoppas på det.
 
Ciao
 
Skaffat mig världens finaste album också
 

JUSTIN BIEBER

  2012-11-11 / 12:27:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag är snart färdig med min ansökan och ska submitta den så att de på STS kan godkänna den. Det enda problemet jag har är vilket datum jag ska klicka i att jag kan åka. Jag har köpt biljetter för flera månader sen till Justin Biebers konsert i Köpenhamn den 20e april och det gör verkligen ont i mig att veta att det är en jätte stor chans att jag inte kommer kunna gå på den här konserten för att jag troligen inte är hemma då. På ett sätt vill jag komma iväg som Au Pair så snabbt som möjligt, men på ett sätt vill jag vänta tills jag sett Justin Bieber. Där är nog ingen som förstår hur mycket jag vill se den här killen, som jag har längtat efter detta, och så otroligt lycklig jag blev efter att ha fått ta på biljetter. Det låter verkligen sjukt att jag väljer en konsert framför ett år i USA, fan vad det ska vara svårt.. Och alla säger att han kommer säkert tillbaka, du kan säkert se han i USA, men det är ju inte säkert. Han har sin turné i USA just nu och jag är hemma i Sverige. Ska fundera på detta hela dagen, återkommer med besked.

INTERVJU

  2012-11-09 / 19:19:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Halli Hallå
Sen sist jag skrev har det hänt en del, jag har nämligen varit på den personliga intervjun. Jag var verkligen jätte nervös innan jag skulle träffa tjejen som jag skulle intervjua mig. Vi träffades i alla fall vid Hilton hotellet i Malmö, redan där var jag nervös, att jag skulle ta fel person eller stå och vänta alldeles för länge. Men Ida, som hon heter, skickade ett sms lite innan och skrev att jag skulle skriva till henne när jag närmade mig så att jag inte behövde stå och vänta så länge, jag stod vid hotellet i några sekunder bara sen kom Ida. Man såg nästan att det var hon även om jag aldrig träffat henne, det första mötet gick alltså bra. Sen pratade vi lite om Au Pair osv när vi var på väg till ett café i närheten, vi slog oss ner på cafeét och så började hela intervjun, jag fick svara på 75 olika frågor på engelska, inget svårt alls, sen hade jag skrivit ner lite frågor som jag hade så då svarade hon på dom och vi pratade i allmänhet om hur det var att vara au pair. Sen kom den engelska delen, gick hur bra som helst, min engelska gick bra tyckte jag och det var mest olika situationer jag skulle svara på, hur jag hade gjort i dem och lite sånt. Sen var det typ, varför jag ville bli au pair osv. Sen när intervjun var klar så åkte jag hem till lilla Skurup igen.
 
Dagen efter fick jag mejl av Malin från STS, jag hade visst skickat in mina kopior på allting och hon ville ha originalen, så fick skicka dom med posten. Sen fick jag polisregistret igår så det skickade jag iväg till Malin idag. Snart färdi med AuPair roomet också. Så det känns som jag har läget under kontroll, gött!
 
Nu ska jag titta på X-Factor med mamma&linnea.
Trevlig Helg!
 
Tumblr_m654mr6zrz1rryeyao1_500_large

Hälsoundersökning

  2012-11-01 / 10:56:55 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Då har jag varit på hälsoundersökning också, ringde i tisdags och fick tid idag, torsdag. Verkligen jätte bra att jag fick det så snabbt i o med att jag ska på intervjun på tisdag. Var lite nervös när jag skulle till undersökningen, är inget fan av läkare, sprutor osv men det va en väldigt fin klinik jag var på o det tog inte mer än 10 minuter, han skrev bara i papperna och tittade mitt hjärta och syn. Inga sprutor eller något sånt, skönt.
Så nu är jag på tåget på väg tillbaka till Skurup, ska cykla till jobbet direkt, blir en kort dag vilket är skönt.
Testade den omtalade Aloe Vera drycken också, kostade bara 15 spänn inne på pressbyrån men den va inget vidare god tyvärr..