LIVE WHILE WE´RE YOUNG

  2012-09-29 / 11:43:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag ska jag & syrran köra in till Ystad för att titta på datorer på Elgiganten, behöver köpa både en ny kamera och en ny dator till USA, får se om jag hittar någon fin. Så länge kan ni titta på den här videon som jag har sett ett antal gånger. De är så himla fina och bra!
 

IT'S TIME

  2012-09-28 / 18:00:05 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Hej allihop,
 
Jag vet inte var jag ska börja någonstans. Jag har i alla fall bestämt mig för att åka som Au Pair till USA, jag har tänkt på detta väldigt länge nu och igår gjorde jag slag i saken och ansökte. Jag kommer skriva den här bloggen för att min familj och vänner ska kunna följa med mig under mitt år i USA. Det känns helt sjukt att jag har ansökt, som jag har tänkt på detta & nu händer det verkligen.
Jag väntar just nu på att STS ska höra av sig till mig sen ska hela processen börja. Jag vet inte hur jag ska klara av att vara ifrån min familj i ett helt år, jag älskar dom över hela mitt hjärta men jag måste göra detta för min egen skull och vi har redan nu bestämt att vi ska skypa med varandra och så ska vi ses någon gång under året.
Det kommer vi säkert klara, jag älskar ju USA mer än något annat, tänk att jag ska få bo där och få uppleva kulturen & allt! Detta ska bli så otroligt kul!