WELCOME BACK..

  2013-02-27 / 19:45:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Christian Grey, jag har saknat dig.

Jag gillar de här böckerna så mycket att jag var tvungen att beställa dom på engelska också, så ska nu börja läsa den första boken på engelska. Har saknat Mr.Grey och Ana Steele.
Hejdå vanliga världen och hej bokvärlden, vi ses om några dagar!


DREAM IT. WISH IT. DO IT.

  2013-02-26 / 21:25:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ibland förstår jag inte riktigt att jag verkligen ska åka härifrån, här har jag ju liksom levt i hela mitt liv, i samma hus, med samma människor. Det kommer bli en sådan otrolig omställning att åka till en annan familj, bo i deras hus i ett helt annat land. Men det är ju detta jag vill göra, jag gillar verkligen familjen jag ska bo hos men det kommer vara så himla läskigt i början. Jag är en sådan person som vill ha det som "vanligt" i min vardag, inte för stora omställningar liksom så det är egentligen helt otroligt att jag gör detta, men fy vad kul det ska bli! Och det är faktiskt bara ett år, det ska väl inte vara några problem? Och om jag inte provar på detta vet jag aldrig hur det är, antingen älskar jag det eller så hatar jag det. Jag får helt enkelt se. Men två saker som är säkra är att jag har världens bästa familj här hemma i Sverige och att jag flyttar till New Jersey om 48(!!!!) dagar.
 

THANK GOD IT'S FRIDAY

  2013-02-22 / 19:07:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det är fredag och det innebär helg, hur skönt som helst! Som grädden på moset så hade mitt egen designade skal kommit med posten när jag kom hem från jobbet, jag är helnöjd. Helt klart det finaste skalet jag har haft!
Och fredagen blir bättre.. One Direction kom ut med en ny video idag till sin cover på Blondies låt "One way or another". Vet inte vad jag ska säga, fyfan vad Louis och Harry är snygga är typ det ända jag får fram.
Ikväll ska jag inte göra allt för mycket, ikväll klockan 23.00 närmare bestämt är det dock repris på Brit Awards och det ska jag sitta bänkad framför, och gissa vem som uppträder på galan? Ja, dom börjar på One och slutar på Direction.
 
 
 

BACK ON TRACK

  2013-02-20 / 22:02:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Imorgon ska jag äntligen tillbaka till jobbet igen efter ett par dagars soff-liggande. Ska bli skönt att få vara lite social igen haha. Mina dagar se bestått av tv tittande och hostande. Har tittat på hur många Kardashian avsnitt som helst, och även gått och fått ännu en ny crush på en kille. Kourtney Kardashians kille,Scott Disick. Även om alla tycker han är ett svin och det är han förmodligen så kan jag inte hjälpa att jag tycker att han är lite små sexig.. Jag och mina killar.. Kan helt ärligt knappt säga hur många "crushes" jag har just nu. Borde uppsöka psykolog.

1.Gjorde mig en ceasar-sallad 2.Min nya skinnjacka 3.Sjukt äcklig smoothie 4.Tv-tittande


SICK

  2013-02-18 / 08:19:09 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Har inte mått såhär dåligt sen tidigt 1800-tal. Mitt huvud väger 1 ton, min kroppstemperatur har stigit, min näsa rinner och jag svettas som om jag har varit med om ett jobbigt träningspass för att i nästa sekund frysa som om jag står ute i snön. Jag har fruktansvärd träningsvärk i magen på grund av att jag hostar så mycket. Nu ska jag gå ner och ta lite glass till frukost och hoppas att det hjälper.

Och när jag ligger här så längtar jag tillbaka till studenten lite extra mycket, hade så gärna velat göra om den där dagen.


SÖNDAG

  2013-02-17 / 17:36:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Funderar på att lägga i lite ljusa slingor i mitt hår, har ingen speciell fin färg i mitt hår nu sen jag gjorde avfärgningen så vill nog ha lite blont i det tror jag, får se helt enkelt.
 
Nu ska jag försöka kurera mig, har åkt på en blandning av hosta, huvudvärk, trötthet och någon sorts feber även om min kroppstemperatur är på 36 grader. Roligt att må så här på helgen, 5 av 5 toasts!

JAG ÄLSKAR DOM SÅ JÄVLA MYCKET

  2013-02-16 / 17:37:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Snacka om att jag längar tills den 30 augusti!
 
Och förresten, titta hur snygg Harry är! Helt sjukt! Han ser ut att passa bra ihop med barn, Harry&jag får vårt första barn i mitten av mars, han kommer bli en underbar pappa.
 

15 Februari

  2013-02-15 / 22:05:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Exakt två månader tills jag åker. Starting to get nervous.. Men vill ändå komma iväg så att jag kan få uppleva allt. Går mest bara och oroar mig hela tiden!
Mitt visum kom med posten idag förresten, otroligt snabb leverans, var ju där i onsdags och fick det idag.
Denna fredagskväll har jag spenderat i soffan framför filmen "What to expect" den va faktiskt bra!

Nu ska jag sova, ska upp klockan sex imorgon också, ja på en lördag. Och ja det är övertid så jag får mer betalt vilket gör att jag längtar till den 25:e när jag får min lön!


AMBASSADEN

  2013-02-14 / 18:54:00 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Tänkte skriva ett inlägg om när jag va på amerikanska ambassaden för att ansöka om ett visum!
 
So here we go, jag hade tid på ambassaden klockan 08.30 men tog bussen(69:an mot blockhusudden) klockan fem i åtta från Nordplan så jag va på ambassaden vid 08.00, alltså en halvtimme innan. Redan då var det en ganska lång kö, så jag ställde mig längst bak i den och stod där i 30-40 minuter ungefär sen fick man gå fram till ett litet hus, innan jag fick komma in fick jag ge en kille(som var svensk) mitt pass(egentligen ska man visa sina skosulor också men jag gjorde inte det, tror att han glömde). Men i alla fall, när jag kom in i det lilla huset fick jag gå igenom en säkerhetskontroll precis som på en flygplats, när jag hade gjort det så lämnade jag in min mobil och fick en lapp så att jag kunde få tillbaka den sen.
 
Gick in i ett annat hus, fick en nummerlapp och när det var min tur lämnade jag alla mina papper till en tjej i en lucka. Sen fick jag sätta mig ner igen, sen kallade dom upp mitt namn och jag gick till en annan lucka där jag lämnade fingeravtryck sen gick jag och satt mig och väntade igen sen blev det min tur att ha intervjun. Gick fram till en annan lucka där frågade en amerikansk tjej var jag skulle bo, hur familjen såg ut och om jag hade barnerfarenhet. Sen var det färdigt.
Allt som allt tog det cirka 2 1/2 timme så jag tror nog att jag hade ganska tur med tiden, har hört några som varit där i upp till 4 timmar.
 
TIPS:
- Tänk på att ta alla papper med dig. När jag va där så var där en tjej som hade glömt något och hade två timmar på sig att komma tillbaka(man har till 11.30 samma dag att komma tillbaka)
- Klä dig efter väder(låter som en lärare haha) för du får stå ute en stund
- Där är en TV i väntrummet men ta med dig en tidning eller något om du måste vänta länge.
 
Och en sak till, va INTE nervösa. Jag själv var jätte nervös att jag inte hade allt med mig och att jag inte skulle bli godkänd, men det va inga problem. Se bara till att ha alla papper med dig så löser sig allt.
 

STHLM

  2013-02-14 / 17:52:00 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
 
Jag är hemma från Stockholm! Jag och syrran åkte upp i tisdags och kom hem igårkväll! Har haft det hur bra som helst och shoppat en del. Och vet ni vad? My VISA got approved. Ska skriva om ambassadbesöket i ett separat inlägg tänkte jag, ska bara käka lite mat.
 
Love, E

SMILE ON YOUR FACE

  2013-02-10 / 14:55:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Första utgången på en månad igår, hade riktigt roligt! Vi va ett gäng tjejer som drog till Klubb F i Malmö, kom hem vid 5 tiden så idag är min energi nivå nere på noll ungefär.

Nu ska jag springa en mil, skoja bara, ska ligga kvar i min säng som jag gjort hela dagen.


THAT AWKWARD MOMENT....

  2013-02-06 / 21:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
When you want to be THAT doll.
Alltså fattar inte hur jag kan vara avundsjuk på en docka, så jävla sexig.
 
 

HERREGUD

  2013-02-02 / 19:45:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag hade också hoppat in i den där lådan, utan tvekan.

WORLD TOUR

  2013-02-01 / 21:41:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Var i Lund idag och tittade på Johan Glans med Linnéa&Johan! Så himla bra, skrattade så att jag grät haha, älskar hans skämt och humor.
Nu har jag lagt mig i min säng och somnar nog alldeles strax, är så himla trött!


HAPPY B-DAY

  2013-02-01 / 06:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Grattis på födelsedagen Harry! Om du någon gång skulle få för dig att dejta en svensk tjej så är jag availabe! Skit i Taylor Swift och alla andra, vi blir ett perfekt par, du behöver inte göra så mycket. Du kan bara sitta rakt fram och prata din snygga brittiska, det räcker för mig.