MITT SCHEMA

  2013-07-30 / 19:57:49 / Livet som au pair / 4 KOMMENTARER
Tänkte att jag skulle skriva här hur en dag i Livingston ser ut för mig nu under sommaren,
 
6.45 Klockan ringer och jag ligger och tänker "stanna kvar i sängen" "gå inte upp" "jag vill inte gå upp" för att sedan bestämma mig för att gå upp trots allt.
7.00 Börjar jag jobba, väcker Zoe och Tali och sen gör jag frukost till dom, jag läser tidningen och dom käkar sin frukost. Får på Zoe kläder, solskyddsfaktor, fixar håret och allt det där.
8.30 Kommer Camp bussen och hämtar tjejerna precis utanför huset, vi brukar dock vara klara tidigare än 8.30 så då går vi över till grannen, eller granne och granne, vi bor på samma gata och dom går på samma camp så dom brukar leka ihop så hoppar dom på bussen där istället.
8.30-9.00 Bäddar sängar och städar undan plus tvättar
9.00-16.40 Ledig tid, får göra vad jag vill!
16.40-19.30 Middag, bad eller dusch och sen dags att sova
19.30-21.00 Gymmet med Hanna och Julia
 
Sen sover jag gott!

HELLO EVERYBODY, ALLIHOPA

  2013-07-30 / 19:32:23 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER
 
Efter att ha gråtit över att missa hans konsert i Sverige för att jag skulle flytta till USA, går nu min önskan i uppfyllelse.. ikväll ska jag se Justin Bieber! Fattar verkligen inte det men gud vad roligt det ska bli, även om min kärlek för den här killen har svalnat något enormt på grund av att han har ändrat sig så himla mycket så gör det inte allt för mycket trots allt. Ikväll ska jag sjunga med till Fall, Believe, All Around the World och bli One Less Lonely Girl, mycket att stå i men det ska nog inte vara några problem..
Annars då? Nja det händer väl inte otroligt mycket här borta, känns som om jag måste ha något att göra exakt hela tiden annars får jag spel.. därför känns det lite jobbigt ibland att vara ledig så mycket som jag är men jag är glad över det ändå, hade inte velat jobba heldagar, så jag ska nog bara vara glad. Helgen som var, var den bästa helgen på länge men den gick alldeles för snabbt.
Det är snart dags att åka till Los Angeles med familjen, de 25e augusti bär det av och sen kommer vi hem den 5e september tror jag det är, strax därefter kommer Filippa hit och bor med mig i 9 dagar, ska bli så roligt!
Och ni som undrar hur det går med mina pengar här borta... Jag kan just nu sjunga "Only got 6 dollars in my pocket".. så bra går det, pengarna bara flyger iväg här men sen gör man en hel del på helgerna också..Sparar dock 50 dollar i veckan så lite koll har jag trots allt.
Ska snart gå och laga mat, blir köttfärsås och spaghetti idag, sedan bär det av till Prudential Center och Justin Bieber, AHH!

100 DAYS

  2013-07-24 / 19:45:39 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER
Idag mina vänner, så har jag varit i USA i hela 100 dagar, jag ångrar inte en sekund att jag åkte hit och har ingen hemlängtan vilket jag trodde att jag skulle ha. Det är klart att allt som är dåligt här borta är typ 100 gånger sämre än om det hade varit hemma i Sverige för man är alldeles ensam här, man har ju vänner men ingen familj men samtidigt är allt 100 gånger bättre här borta också när någonting är bra!
Som igår till exempel så frågade jag min värdmamma lite saker, jag fick gå tidigare på tisdag för då ska jag se Justin Bieber, det var inga problem att Filippa kommer hit i slutet av september och jag fick ledigt den 23:e augusti på morgonen för då ska jag in riktigt riktigt tidigt på morgonen för att se One Direction när dom är med på "Today Show" AHHHHH fattar inte att jag ska dit, blev så glad över allt!
Idag så händer det inte så mycket, jag firade att jag varit här i 100 dagar med att köpa två par nya converse, ett par svarta låga converse eftersom Daisy bitit sönder de andra och ett par grå låga också, mucho nöjd! Tittade nyss på Allsång på Skansen och ska snart bege mig till gymmet!
 
Hoppas ni har det bra där hemma
 
 

BEST SONG EVER!!!

  2013-07-22 / 19:34:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Herrejävlar!! Harry Styles fyfan vad sexig du är och vilken video! Älskar de här killarna så himla mycket!!!!
 

KONSERT HELG

  2013-07-22 / 15:48:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hej alla där hemma,
Den här helgen gick alldeles för snabbt men så brukar det vara med helger, har i alla fall haft en väldigt bra helg! I fredags slutade jag tidigare och tog tåget in till New York för att möta upp Anna, vi gick och käkade på Chipotle innan vi tog subwayn ut till Yankee Stadium där min blivande man Justin Timberlake och Jay-Z skulle ha en liten privatkonsert för bara Anna och mig, olyckligtvis kom där fler än vi och det blev tydligen fullsatt, får ta ett snack med Justin, vi vill ju gärna ha en privatkonsert.
Konserten va i alla fall jätte bra, i början var det väl sisådär för det var mest Jay-Z som sjöng och jag kunde inte en enda låt tyvärr.. men sen sjöng Justin och då jäklar.. Till och med Alicia Keys kom in och gjorde ett gästperformance under Jay-Z's låt New York.
Sov hos Anna och tog sedan tåget till Long Island för att möta upp Malin, vi gjorde oss ordning, körde till Five Guys och begav oss sedan ut till arenan där Jonas Brothers skulle spela, vi va där ett par timmar innan insläpp för vi ville försöka se dom men vi hade inte turen på vår sida.. Även den konserten var bra men här kunde jag verkligen ingen låt alls, förutom 4 låtar som jag kan lite halvt. Men jag älskar ju konserter så det är bara roligt att gå även om man inte kan exakt alla låtarna.. Vi stod sedan kvar i ca 3 timmar utanför grindarna för att se när killarna åkte iväg från arenan, vakterna sa till oss att dom hade åkt hem men vi litade inte riktigt på dessa vakter så vi stannade kvar, jag menar varför är vakterna kvar om inte Jonas Brothers är kvar? Vi hade rätt, de var fortfarande kvar och Kevin kom ut först i en bil, jag va ända framme vid bilen och fick en väldigt suddig bild på killen, 1 1/2 timme senare kom Nick och Joe också, men dom körde bara förbi.. jätte kul när man stått där och väntat, fast jag hade ju gråtit om det hade varit One Direction som hade gjort så. Konserterna var jätte bra, men jag tänkte efteråt att, ingen slår One Direction, det var den bästa konserten jag någonsin varit på! På tal om One Direction så släpps deras musikvideo idag till deras nya låt Best Song Ever, OM jag är redo!? Jag och Tali ska se den ihop ikväll så jag får hålla mig borta från youtube så jag inte ser den innan..
Och förresten.. Beställde biljetter till Justin Bieber(!!!!!!) den 30 juli häromdagen, min dröm går i uppfyllelse,även om min kärlek för killen har svalnat så är jag SÅ glad att jag ska se honom!
 
På söndagen åkte jag hem från Malin, tog en efterlängtad dusch och sen kom Hanna och hämtade mig, vi körde till Panera Bread och käkade middag, sen blev det ett stop på både Marshalls och Bed Bath&Beyond. Körde sedan till Clifton för att titta på bio, såg filmen White House Down med snyggingen Channing Tatuum(vet inte hur man stavar hans efternamn) det var den bästa filmen jag sett på väldigt väldigt länge, otroligt bra! Måste se den igen! Kändes så overkligt när vi var påväg dit till bion, så såg man hela New York skyline och så tänkte jag ännu en gång "jag bor verkligen här".. känns så konstigt ibland!
 
Förlåt för långt inlägg men här kommer bilder från konserterna!
 
 
 
 
 
Detta var tydligen något pojkband som alla var helt galna i, vi tänkte att vi var tvungna att ta en bild.. om de nu skule bli väldigt kända någon dag!
Och den här killen var tydligen någon youtube sensation.. ingen aning vem det var men alla va helt galna i honom också! Vem vet.. han kanske också blir jätte känd!
Alla Jonas Brothers bilder är tagna av Malin förresten, förutom bilden på Kevin i bilen!
 
 
 
 
 

HOLA, CIAO

  2013-07-17 / 20:29:42 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
Hej,
 
Förlåt för den otroligt dåliga uppdateringen här men det är inte så jätte roligt att blogga.. Helgen som var bestod av grillkväll och ett dag inne i New York! Igår firade vi Tali som fyllde 16 år genom att äta på en jätte god italiensk restaurang, min lasange var amazing.
Temperaturen här borta i Usa är snäppet varmare än vad jag är van vid, 35 grader idag och inte ett moln på himlen, vill därför än en gång tacka mamma och pappa för att ni betalar mitt gym så jag kan gå dit där och ligga vid poolen, vet inte vad jag skulle gjort annars i detta vädret.
Min dag har bestått av ett besök på Lifetime(gymmet) där jag solade och badade i några timmar, har precis kommit hem och ätit lunch och funderar faktiskt på att sova en stund, låter ju som en gammal tant men är så himla trött, ska sedan vika lite tvätt och ikväll är det dags för Z's simning, och när jag slutat ska jag till gymmet och träna.
I helgen ska jag på hela två konserter, Justin Timberlake& Jay Z på fredag och Jonas Brothers på lördag, jag som älskar konserter tycker ju att detta ska bli himla trevligt!
 
Nu ska Elin, 65 år, sova en stund.
 
 
 
 
 
 

TJEJEN MED ETT AMERIKANSKT KÖRKORT

  2013-07-12 / 19:16:30 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
I did it! Idag skrev jag mitt körkortstest, och jag klarade det! Hade dock tio fel vilket är det mesta man får ha men det bryr jag mig verkligen inte om, nu har jag det och det känns för jäkla bra!
 
Igår blev det köttbullar till middag här hemma.. och gissa vem som åt 3-4 stycken? Z!!! Herregud alltså, kan inte tro det själv, hon äter ju inprincip ingenting annars, men hon åt mina köttbullar, och där var bitar av lök i dom.. Måste vara ett mirakel som skedde eller det faktum att jag även hade bakat kakor som gjorde henne så glad.
Idag ska jag äta på Chipotle med Hanna och sen ska vi gå och titta på bio. Imorgon jobbar jag, men vi ska till stranden hela familjen och jag fick lov att ta med en kompis, så Hanna hänger med! Ska bli roligt.
På kvällen imorgon blir det BBQ hemma hos Julia i Madison, med Anna, Veronica, Hanna och Julia såklart!
Och på söndag ska jag in till New York och möta upp Malin i Central Park, samt att jag inleder veckan med att träffa Felicia i New York på måndag eller tisdag, som jag längtar!
 
Ha en jätte bra helg, det ska jag ha.
Pussar&Kramar

Dagens roliga

  2013-07-12 / 04:40:35 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER

Z skulle ta på sin pyjamas...

Z: I threw up on this shirt ones
Jag: You did?
Z: Yes, but I don't want to talk about it, it was before you came
Jag: We don't need to, it's ok

Sen går det kanske 20 sekunder så säger hon: It was on a friday

Haha tyckte det va gulligt, nu ska jag sova bloggar mer imorgon


AND WE DON'T STOP

  2013-07-11 / 04:13:29 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
Hej igen!
Den här veckan går så otroligt snabbt.. Ibland är jag rädd att jag inte njuter ordentligt, eller det vet jag i för sig att jag gör.. bara det att man inte märker det! Den här veckans dagar går åt att träna till körkorts testet som jag ska göra på fredag, fingers crossed.
Jag&Hanna(även Julia ibland) träffas alltid på gymmet på kvällarna och gymmar, tycker det är mycket roligare att gymma med någon istället för att vara ensam så vi är en liten Sverige grupp som gymmar ihop! Jag och Hanna har gjort upp ett schema, skriver ner det här mest för att komma ihåg det,
Måndagar- Mage och rygg(observera att vi alltid har 20 minuters uppvärmning först)
Tisdagar- Ben och armar
Onsdagar-30 minuter i trappan och 30 minuter simning(kanske 40 minuter simning istället)
Torsdagar- Då kör vi att vi inte får lov att lämna gymmet förrän vi förbränt 800 kalorier
Fredagar- Har vi öppen för förslag, om vi vill ut o äta eller så, så gör vi det först och sen ser vi om vi är sugna på att gymma eller inte.
Om inte något sker med min kropp när jag gör detta.. så är något allvarligt fel..
 
Har även blivit totalt beroende av nötter, cashewnötter, valnötter, sötmandel, pistagenötter. Vi har massor av nötter här hemma, i olika mixar till exempel med torkade tranbär och så i, så gott!
 
Så ni får en kram från andra sidan atlanten om ni vet vad jag äter nu... jo juste, nötter.

JAG ORKAR INTE LÄNGRE

  2013-07-10 / 05:28:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag ger snart upp(det är nu alla tror att jag inte trivs här borta eller att jag är självmordbenägen) men icke det inte... min kärlek för Harry Styles är för stor för att få plats i mitt hjärta.. Alltså han är SÅ perfekt, allt är så bra med honom. Han har ju släppt en ny låt nu, va han tvungen? Var han tvungen att släppa en lugn och fin låt? Han kunde ju åtminstone tagit en låt där han bara skriker eller något så hade jag inte blivit så fast.. Den här låten kära bloggläsare, är så bra att jag avlider, hans röst ska vi inte ens snacka om.
Och som grädde på det ljumma moset så pratar han amerikanska SÅ SÖTT, titta på videon och spola fram till 2.25 typ, när han säger "I live in the valley" Det blir för mycket det här... och sen kan jag inte sova heller... har för mycket energi.
 
 
 

THIS IS US

  2013-07-09 / 04:00:54 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER

Hej mina vänner, förlåt för den usla uppdateringen. En stor eloge till er som orkar titta in här trots brist på inlägg.
Allt flyter på bra här borta i USA, ångrar verkligen inte en sekund att jag åkte hit. Mina dagar rullar på som vanligt, jobbar på morgonen 7-9 sen ledig från 9-17.30 och sen jobbar jag 17.30-19.30 så det är väldigt lungt schema under sommaren och vi gör inte allt för mycket när Z väl kommer hem från camp.
Har precis kommit hem från gymmet, va där med Hanna. Herregud vad jag äskar det gymmet alltså, vill aldrig lämna det. Det är som ett andra hem haha!
Min kärlek för one direction har blivit starkare och det är på gränsen till jobbig kärlek nu, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till.
Helgen som varit spenderades till mestadels på stranden, torsdagen den 4e juli(USAs nationaldag) spenderades där med värdfamiljen, sen hängde jag med dom till livingston high school och tittade på fyrverkerier på kvällen. Fredagen gick jag ut o åt med Hanna i Montclair på en mysig kubansk restaurang, lördagen blev det stranden igen med värdfamiljen(jobbar lördagar nu under sommaren) och sen åkte jag in till new york efter jag slutat och tog subwayn till East village där jag mötte upp Anna, Hanna och Veronica och käkade middag! På söndagen så körde ovanstående gäng och jag till Jersey Shore igen, en liten roadtrip på Annas födelsedag! Åt födelsedagsmiddag på Cheesecake Factory och sen körde jag hem tjejerna till Hanna för att sedan köra hem till mig och sova!

Här kommer lite bilder sen senaste tiden, nån bild på restaurangen Hanna och jag åt på som va jätte mysigt och lite annat smått o gott. Enjoy! Och sov så gott


VARNING FÖR BILDBOMB

  2013-07-03 / 17:15:14 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
Vet inte var jag ska börja någonstans, jag var på One Direction konserten igår. Det bästa jag gjort i hela mitt liv. Det går inte att beskriva min kärlek för dessa killar, det är ingen som förstår, förutom Linnéa. Det är något helt otroligt, varenda sång de har är helt jävla underbar! Vi hade jätte bra platser, satt nästan längst upp men vi satt rakt framför scenen och det va skit bra! Under ett par låtar åkte de ut på en upphöjd scen som åkte närmre och närmre oss, alltså känslan när man ser hela One Direction komma emot en är oemotståndlig.
Tali och jag åkte i alla fall dit efter att de hade kommit hem från camp, vi var där cirka en halvtimme innan förbandet skulle börja spela så det va ganska lagom, vi gick in i ett "förbjudet" område för scenen var där, men det va ingen som sa till oss, och så va där en låda med en massa tröjor i, så vi råkade ta vars en, inte meningen alls, men det va bara en svart tröja där det står väldigt litet "One Direction" so whatever... det va nog ända till the crew så..
Men Harry Styles är så sexig så att jag dör, ni skulle sett när han drack vatten, alltså vem fan är sexig när man dricker vatten!? Bara Harry Styles som är det. Vi ska i alla fall gifta oss, det är helt säkert. Annars tar jag någon annan av grabbarna, nemas problemas.
Fick bra videor också, försökte filma så mycket som möjligt men hade problem med att det inte blev en skärpt bild i vissa videor så det får ni stå ut med.. och juste om ni hör en ljuv sångröst i någon av videorna så är det min, hör av er om ni vill signa mig, jag är öppen för förslag, folk säger ofta att jag har en väldigt bra sångröst...(jag ber om ursäkt i förväg, känsliga lyssnare varnas)
 

Pictures

  2013-07-02 / 03:38:44 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER


HALLÅÅÅ

  2013-07-02 / 03:31:31 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER
Damer och herrar, boys and Girls, I'm back!
 
Har haft en helt underbar tid när min familj har varit här, tog ledigt två dagar men har fått gått tidigare alla dagar och så fick jag ledigt idag också, så himla snällt! Plus att vi har fått haft min bil överallt så vi har kunnat köra runt överallt! Vet inte var jag ska börja, har varit så skönt att haft min familj här, har visat dom runt överallt.
Vi har varit på Woodbury outleten, vi har varit på Marshalls ungefär 15 gånger, besökt varenda mall som ligger i närheten, varit i New York, gått på en Broadway musikal(Rock of ages) vilket var otroligt bra, sett Tom Hanks i New York, varit i Jersey Shore, haft middag med min värdfamilj, ätit för mycket mat, shoppat otroligt mycket, varit uppe i Top of the Rock och mycket mer!
Det va jobbigt att säga hejdå till dom idag, vet ju inte när jag kommer se dom igen, när vi sa hejdå på Kastrup så visste jag ju att vi skulle ses i Juni men nu har jag inte den blekaste. En sak är säker och det är att jag älskar min familj så otroligt mycket, verkligen världens bästa familj!! Ska lägga in bilder i ett separat inlägg, har bara massa mobil bilder dock vilket kanske är lite trist men det får duga...
 
Och vad händer imorgon då? ONE DIRECTION!!!!! AAAAH.. fattar verkligen inte detta, imorgon, IMORGON!! Ska jag få se harry,liam,niall,zayn och Louis live! Alltså det är helt sjukt... Nu ska jag sova i min säng för första gången på typ två veckor(har sovit på hotellet med min familj när dom varit här)