1 WEEK TO GO

  2014-04-09 / 04:41:48 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER

Allt känns så konstigt. Jag bor inte i mitt rum längre, min resväska ligger här på golvet, den nya au pairen har kommit, jag har städat ur bilen och tagit bort mina saker där i.. Allt börjar ta slut. Kan inte förstå, att om en vecka  har jag arbetat min sista jobbdag. Vart tog all tid vägen? Hur gick det så himla snabbt? Minns än idag den dagen jag stod på Kastrup och sa hejdå till min familj, när vi landade i NYC och  när jag träffade min värdfamilj för första gången. Jag ångrar mig verkligen inte en enda gång att jag gjorde det här, det bästa jag någonsin har gjort. Det har verkligen inte varit lätt rakt igenom, men var i livet är man inte med om motgångar? Är så glad över alla människor jag träffat, mina älskade tjejer från Sverige, utan er hade helgerna varit otroligt tråkiga. Alla platser jag besökt och allt jag fått uppleva.
Jag kan inte längre sova på kvällarna för att jag konstant tänker på att jag ska härifrån, ja jag är färdig med au pair jobbet, men hur ska jag kunna säga hejdå till mitt liv här? Hur ska jag lämna staden jag besökt varje helg? Jag älskar NYC så otroligt mycket. Samtidigt längtar jag efter att få träffa min älskade familj, att bo i huset jag växt upp i, mitt rum och min säng, spendera en hel sommar i Sverige och eventuellt försöka komma på vad jag ska göra med mitt liv..

Men först.. så ska jag njuta av NYC en sista helg, bli brun på Hawaii och stalka kändisar i L.A.
Sverige... Vi ses om 20 dagar!

 

 

 

 


BOSTON

  2014-04-07 / 17:30:44 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
Okej.. det här blogginlägget skulle kommit upp i fredags men here you go....
 
Så jag och tjejerna bestämde oss för att åka till Boston, jätte mysig stad! Lite Englands känsla över det hela faktiskt. Vi fick verkligen inte det bästa vädret... regnade och var kallt mest hela tiden men vi hade det mycket trevligt. Tog buss både dit och hem, var på Quincy market, tittade i butiker, åt god mat, åt cupcakes, besökte Harvard och hade allmänt kul! Ni får bilder istället för att jag ska beskriva exakt allt vi gjorde.
Den nya au pairen kommer till familjen idag vilket ska bli väldigt roligt, ser framemot att träffa henne! Men det känns samtidigt jätte konstigt, nästan dags att lämna allt här.. förstår inte det. Har flyttat ut från mitt rum, badrummet och har nu flyttat upp på Aris rum.. ska bli jätte kul att komma hem men hur ska jag trots allt kunna lämna det här!?