SOON

  2014-03-27 / 18:06:41 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
Hej igen,
 
Helgen som var umgicks jag med Anna, vi befann oss nere i Soho största delen av lördagen och gick i butiker på söndagen. Det är redan torsdag idag vilket är väldigt skönt, har bara en vecka kvar tills den nya au pairen kommer vilket är otroligt härligt för jag orkar inte detta jobbet och den här familjen längre. Sista veckan på Lifetime är i alla fall i full gång.. hade sista passet med Joseph igår, älskar hans pass så kommer helt klart sakna dom. Sista passet blir på måndag sen är det över. Nästa vecka ska jag flytta upp på Aris rum så den nya au pairen kan ta mitt rum and then im out of here.
 
Här har ni bilder sen förra helgen, hoppas ni har det bra!
 
 

4 WEEKS LEFT

  2014-03-20 / 14:38:40 / Livet som au pair / 3 KOMMENTARER
Hej,
 
Har haft underbara 10 dagar med min lillasyster. Vi har ätit, shoppat, ätit, shoppat och ätit igen. Det va inte jätte jobbigt att säga hejdå för idag ses vi om 39 dagar, kan inte förstå att jag bara har 4 helger kvar i älskade new york. Får panik varje gång jag är där inne för jag vill inte lämna staden men är så himla färdig med det här jobbet och den här familjen. Idag är det Tali's prom, och första vårdagen enligt alla amerikanare, men jag själv tycker fortfarande det är sen vinter... det ska dock bli varmt på lördag. Orkar inte skriva mer, det här med att blogga är verkligen inte min grej. Här får ni i alla fall lite bilder från förra helgen.
 
 

SEMLA, FASTLAGSBULLE, BULLE MED GRÄDDE

  2014-03-05 / 19:42:00 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
 
Hej mina vänner,
Min helg var jätte bra precis som vanligt. Var ledig på fredagen och åkte då hem till Anna i Brooklyn, hängde med när hon hämtade Aidan och på kvällen lagade vi mat hemma hos henne och pratade en massa. På lördagen åkte vi in till city där vi mötte upp Hanna. Vår enda mål den här dagen var att hitta semlor, och semlor hittade vi. Även om det innebar att killen på fiket fick ringa till ett annat fik och lägga undan tre stycken till oss, är man desperat så är man. Gott var det i alla fall, fast de klår inte Centrums. Hanna åkte hem på eftermiddagen för att jobba och Anna och jag tittade i butiker innan vi bestämde oss för att äta på Shake Schack, så nu har man provat på det också. Kom hem till Anna och åt rester av en ostbricka, jag älskar ost. Även om man får dålig andredräkt. På söndagen blev det ännu mer shopping innan jag åkte hem till Livingston, tittade på Blacklist och på måndagen tittade jag på tv inprincip hela dagen för att veta allt som hände på Osacarsgalan. Har tränat varje dag den här veckan och idag belönade Hanna&jag oss med vars en wrap i cafeét på gymmet.
Snart helg igen vilket jag längtar så himla mycket efter, för ingen mindre än min syster kommer hit på fredag och stannar i hela 10 dagar, längtar så himla mycket!