TID FÖR PERSONLIG INTERVJU

  2012-10-29 / 18:25:55 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Herregud, detta är på riktigt. Idag ringde STS till mig, vi bokade personlig intervju ska gå på den nästa vecka på tisdag, alltså den 6e november. Är verkligen skit nervös redan, den är ju på engelska! Även fast jag inte har svårt med att prata engelska så får jag inte fram alla ord jag vill ibland när jag blir nervös haha, det kvittar vilket språk jag pratar. Men det ska nog gå bra, nu måste jag bara få båda mina barnerfarenhetspapper, ska hämta mitt andra ifyllda på dagiset imorgon. Sen måste jag fixa personal reference och medical reference, much to do! Ska sätta igång direkt och fixa med allt nu.

ON FIRE

  2012-10-24 / 21:45:42 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Fått min första barnerfarenhetslapp underskriven, ringt till dagiset och dom skulle höra av sig till mig. Förnyat mitt pass som jag nog kommer att kunna hämta om ett par dagar. Sen försöker jag få tag på Cityakuten i Malmö men det verkar vara helt omöjligt.. Har ringt två dagar i rad till dom nu flera gånger men icke.. Jaja det löser sig nog.
Nu ska jag sova, upp och jobba imorgon igen! Snart fredag, så skönt!


MYCKET NU

  2012-10-17 / 19:23:42 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Ringde STS idag, och det gick bra att använda min prao från åttan som en referens! Vilken tur! Nu måste jag bara höra av mig till dom, har mycket att stå i känner jag. Imorgon ska jag ringa och boka hälsoundersökning samt ringa polisen och fråga om man kan komma och förnya sitt pass. Får ta det en dag i taget och bocka av efterhand!

Titta så söt & fint klädd!


AND SO IT BEGINS..

  2012-10-16 / 19:44:26 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Shit, fick mejl från STS idag en intervjuare ska snart höra av sig till mig så att vi kan boka tid för intervjun, läskigt men kul! Fick även en hel check lista på vad jag ska ha med mig till intervjun, och det är en del om man säger så haha. Börjar verkligen kännas att man ska åka nu, känns jätte konstigt att just JAG ska åka, jag som alltid har läst andras bloggar och deras processer, men nu händer det lilla mig också.
Kom på att jag måste förnya mitt pass, för det går ut i oktober så får ringa och fixa det, hur man nu gör det haha.. Har noll koll. Sen måste jag boka tid för hälsoundersökning också, får ringa rydsgårdshälsan imorgon(älskar rydsgård haha)
Sen har jag bara en childcare reference men jag praoade på ett dagis i åttan också så jag måste ringa STS imorgon och höra om jag kan använda det som en referens, HOPPAS!
 
Detta är i alla fall vad jag ska ha med mig till intervjun;

Att ha med sig till intervjunn;

Medical Form

(Om du inte varit på läkarundersökningen vill vi att du meddelar intervjuaren när du har en tid)


Polisregister (Om du inte fått det innan intervjun meddelar du intervjuaren när du beställde det och betalade)
2 st Childcare References (Ska vara från två olika personer/ställen och du får ej vara släkt med dem)
1 Personal Reference (Ej släkt och ej jobbat med barn med denna person)
Au Pair Agreement (Signera både på fram och baksida)
Kopia på körkort
Kopia på pass
Kopia gymnasiebetyg


ANSÖKNINGSAVGIFT - CHECK

  2012-10-13 / 21:20:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Ja, som ni kanske förstår har jag nu betalat ansökningsavgiften, så STS borde få pengarna i veckan som kommer och så väntar jag bara på en personlig intervju.
Idag har hela familjen varit inne i Malmö och shoppat, hittade lite nödvändiga saker, såsom tröja till jobbet & nya svarta jeans. Nu ikväll har jag haft en liten spa kväll med mig själv, köpte en jätte god body lotion med jordgubbar och milkshake som ni ser på bilden samt en ögonbryns skugga från Make Up Store, jätte bra är den.
Nu ska jag fortsätta kolla på Justins nya video.. helt ärligt, hur jävla snygg får man bli?
 

WELCOME ELIN

  2012-10-02 / 18:22:58 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Jag fick mejl av STS igår att de fått in min anmälan! Nu ska jag betala ansökningsavgiften & sen drar allt igång.
Ibland känns det verkligen skit kul att jag ska åka och jag tycker verkligen att det ska bli kul! Men sen när jag riktigt tänker efter vad det är jag håller på med tänker jag bara "jag är fan inte klok". Jag ska flytta från mitt hemland, min familj, mitt hem och mina vänner. Istället flyttar jag till ett okänt land, ingen familj och inga vänner. Alldeles ensam.
Men sen kan jag tänka såhär också; jag flyttar till landet jag älskar, jag skaffar mig nya vänner och en ny familj samt ett nytt hem. Och allting kommer finnas kvar här i Sverige när jag kommer hem.
Detta ska bli skit kul! Längtar såå mycket.

Förresten.. Idag är det endast 200 dagar kvar till Justin Bieber konserten, taggad tjej som skriver!