BABY, I WOULD

  2013-01-29 / 18:39:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Min babe har kommit ut med ett akustiskt album till sitt Believe album, plus att där är tre nya låtar! I'm proud!

SEMLA

  2013-01-27 / 11:47:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Visste ni att en semla innehåller ca. 500 kalorier? Det är därför jag nyss tryckt i mig en. Och den va värd varenda kalori.
 
 

That I'll die livin' just as free as my hair

  2013-01-25 / 22:51:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Ibland undrar jag varför jag var så himla korkad och klippte av allt mitt hår, längtar efter ett långt hår igen! Använder ricinolja i hopp om att det ska växa snabbare vilket jag hoppas att det gör.
Bilden är sen i somras i ett provrum så inte den bästa bilden men håret är så långt och fint där, nu är det i en otroligt tråkig längd tyvärr, men vi ses snart igen, långa håret!


VARDAGSLYX

  2013-01-24 / 17:55:00 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Jobbade till fyra, sen har jag städat mitt rum och ätit middag med min familj! Nu ska jag läsa senaste numret av VeckoRevyn!


VISUM

  2013-01-23 / 18:40:53 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Fått hem mina visumpapper nu, sitter och svarar på alla konstiga och jobbiga frågor! Pappa får hjälpa mig, tar sån himla tid! Vill bli färdig ikväll med dom så att jag kan boka en tid till ambassaden.

Nu ska jag fortsätta.. Wish me luck


MAIL

  2013-01-20 / 16:42:21 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Mejlade min värdfamilj(känns fortfarande jätte konstigt att jag har en värdfamilj haha) och skrev att jag hoppas dom hade en bra helg, dom är just nu i Vermont och åker skidor. Min värdpappas föräldrar har hus där och i Florida så de brukade åka till båda ställena någon gång under året.
Fick i alla fall ett svar att dom hade det bra, och sen fick jag även dotterns email adress(16 åriga dottern, inte 6 åringen haha). Min värdmamma gav mig den om jag ville "stay in touch" med dottern och det är självklart att jag vill det! Nu funderar jag bara på vad jag ska skriva till henne haha.. jag vill ju inte verka helt mysko! Ska försöka få ihop ett bra mejl.. kanske få in one direction i ett hörn.. för dom gillar vi ju båda två!

MY JOURNEY

  2013-01-19 / 22:42:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tänkte bara skriva hur lång tid det tog från det att jag ansökte till att jag fick en värdfamilj,
 
2012
27 september  - ansökte jag till STS Au Pair
20 december - kom ut på Aupair Care hemsidan så att familjer kunde börja kontakta mig
26 december - fick min första match som jag tackade nej till direkt då det inte kändes som den rätta familjen
30 december - fick min andra match, bokade en skype date med mamman som aldrig blev av och det blev inte mer med den familjen
 
2013
13 januari - match tre hörde av sig, skypade två gånger och det slutade med att detta blev min värdfamilj!
 
Det har ändå gått ganska snabbt från det att jag ansökte till att jag fick en värfamilj, även om det kändes att jag tittade min mejl 150 gånger om dagen under matchningsprocessen så gick det ganska snabbt trots allt.
 
Längtar så himla mycket till april, vill komma iväg och uppleva allt!
 

HELG

  2013-01-19 / 15:37:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Fy sjutton vad skönt med helg. Njöt riktigt ordentligt av att kunna ligga kvar i sängen när jag vaknade vid halv elva tiden! Idag har jag inte gjort allt för mycket, har i för sig städat lite på mitt rum. Och nu hade jag tänkt läsa "Femtio nyanser av frihet". Har läst ungefär halva boken nu, försöker verkligen läsa den så lite som möjligt bara för att den inte ska ta slut haha, vet inte vad jag ska kunna göra efter denna bok är slut, känner mig inte så jätte redo att ge mig in i en annan bok efter denna otroliga triologi...
Försöker även förstå att jag ska flytta till Livingston i april men jag kan inte förstå det än, ska bli så himla roligt!
 
Love, E
 
 

IT'S OFFICIAL

  2013-01-17 / 19:19:04 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
 
Den 15 april flyttar jag till Livingston i New Jersey för att ta hand om en tjej på 6 år, hon har även syskon på 16&18 år men de kommer mer bli som mina syskon! Tjejen på 16 år älskar One Direction precis som jag, kan ju inte bli mer perfekt ;)
Får även en egen bil, ledig på helger och kommer leva med en hund(som jag drömt om i hela mitt liv)
 
Detta känns otroligt bra, är så himla glad!

UPDATE

  2013-01-16 / 20:35:55 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Tänkte bara uppdatera er lite grann! Sen sist jag skrev har jag skypat med familjen, det gick jätte bra och kag gillar verkligen den här familjen. Skypade även med deras nuvarande au pair igår och även hon var jätte snäll precis som resten av familjen!
Har berättar för dom att jag verkligen gillar dom och kan tänka mig att vara au pair hos dom, nu återstår det bara att se vem dom väljer, det är nämligen såhär att dom väljer mellan mig och en annan tjej! Får väl se hur det går helt enkelt.

Har avfärgat mitt hår också, är påväg tillbaka till min original hårfärg!


MATCH #3 SKYPE SAMTAL

  2013-01-13 / 17:49:40 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Mamman hörde av sig ganska snabbt när jag hade svarat på hennes mejl. Så jag sitter nu och väntar på ett Skype samtal, ska Skypa med henne klockan 7 så det är en timme kvar. Är lite nervös men inte jätte mycket, kommer nog sen. Har förberett och skrivit upp frågor så jag känner mig redo. Vi hörs efter samtalet!

MATCH #3

  2013-01-13 / 12:59:00 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

YES! En familj har hört av sig, har tittat min mejl så himla många gånger så gissa om jag blev glad imorse när jag tittade mejlen!
Den här familjen bor i Livingston i New Jersey, 35 minuter utanför New York City.

Familjen består av:
Mamma och Pappa
Kille, 18 år
Tjej, 16 år
Tjej, 6 år

Även om barnen är ganska gamla känns detta som en riktigt bra familj! Killen på 18 år flyttar i augusti så det blir bara tjejerna kvar. Mamman har mejlat mig och skrivit att de gärna vill prata via Skype, plus att de flesta au pairer de har haft innan har förlängt sitt år vilket är jätte bra. Sen bor dom otroligt bra också, finns många au pairer i området och mycket att göra plus att det är så nära till N.Y!
Hoppas familjen gillar mig och att jag gillar dom!

 


GORILLA

  2013-01-12 / 18:18:23 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER
Händer inte allt för mycket på au pair fronten nu tyvärr... har dock gjort en ny video idag til mitt au pair room, var inte så nöjd med min förra så den jag gjorde idag tyckte jag blev mycket bättre!
 
Måste även dela med mig av en låt. Bruno Mars har ju kommit ut med ett nytt album, där är inprincip bara bra låtar på hela albumet men den här fastnade jag för extra mycket, riktigt bra!
 
 

SKYPE?

  2013-01-07 / 09:29:57 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

New york mamman hörde av sig på mejl i fredags och skrev att de var på semester och att det va därför de inte hade svarat, så hon undrade om vi kunde Skypa på söndagen(igår). Så jag svarade henne i ett mejl att det gick bra och vilken tid vi skulle Skypa, väntade hela söndagen på svar men jag fick aldrig något nytt mejl i min inkorg, tillslut gav jag upp och gick och la mig.
Jätte konstigt att hon inte svarar.. Men så är det väl i au pair världen


FAMILJ #2 - GONE

  2013-01-02 / 22:53:42 / Förberedelser / 0 KOMMENTARER

Familjen från new york har nu blivit borttagen från min profil, det har gått över tre dagar & dom har fortfarande inte hört av sig än även om jag skickade ett mejl att vi kunde Skypa.. Aja det gör inte så mycket, kändes ändå inte helt rätt när jag läste om familjen men ville ändå ge dom en chans!
Hoppas att någon annan hör av sig snart, vill komma iväg nu :-)


2013-01-01

  2013-01-01 / 20:40:30 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nyårsafton är över, vilket är ganska skönt tycker jag! Hade en helt okej kväll, det roligaste var att vara hemma hos Sofie med några tjejer där vi lagade tre-rätters meny.

Har mejlat mamman från New York att vi kunde Skypa men hon har inte svarat mig än, får väl se om dom hör av sig eller inte.