LILLA LANDET LAGOM

  2013-11-06 / 03:07:10 / Livet som au pair /
Idag saknar jag Sverige. Allt med Sverige faktiskt. För att klargöra allt innan jag börjar skriva så vill jag verkligen inte här ifrån, jag älskar inprincip nästan allt med USA och jag trivs i min värdfamilj. Men just idag så längtar jag hem till lilla landet lagom. Jag saknar vanlig mat, är så trött på att äta på restauranger, jag vill ha hemmalagad mat, saknar mamma och pappas mat. Jag saknar svenskt godis, lösgodis, choklad. Jag saknar Ica, Coop och Willys där man vet vad man ska handla och där det finns vanlig god mat. Jag saknar att bo hemma hos min egen familj. Jag saknar mitt rum. Jag saknar Ystad. Jag saknar Skåne. Jag saknar att åka pågatåg. Jag saknar att göra bil i Sverige. Jag saknar svenska människor. Jag saknar svenska butiker. Jag saknar svensk sommar. Jag saknar fan till och med Överskottsbolaget. Jag saknar det vanliga, det där man tog för givet när man bodde hemma. Men mest av allt så saknar jag min familj och mina vänner. 161 dagar kvar tills jag slutar arbeta som au pair. Och cirka 200 dagar tills jag är hemma i Sverige igen.
Tills dess ska jag njuta av New York och USA, för allt är himla bra här med. Men ibland kan jag inte låta bli att längta hem till det vanliga.
 
Ni får en bild på mig och Tali från i somras innan vi skulle på One Direction konserten.
 
 


Farmor & Farfar

Hej Elin. Jag/vi kan förstå att du ibland har hemlängtan, men du har ju 5 ? kompisar runt omkring dig ofta som vi ser på bilderna, har dom också hemlängtan ? Här hemma i Ystad är det Fars dag och vi skall äta en god middag nu. Mina söner har ringt och gratulerat mig så allt är som vanligt. Nu närmar det sig avresedag till Gran Canaria och det skall bli skönt att komma bort ett tag från detta gråa och regniga vädret som nu råder här. Hoppas att du inte har för stor längtan hem, du har det bra därborta kan vi läsa mellan, och på raderna du skriver. Stora kramar från oss Farmor å Farfar.

2013-11-10 @ 13:11:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious