IN MY CAR

  2013-09-20 / 02:31:23 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER
Hej allihop,
Snart helg och imorgon kommer Filippa hit, längtar så! Idag har varit en bra dag, började med en frukost på iHOP med Hanna, blev så himla mätt av amerikanska pannkakor, bacon, hashbrows, ägg och juice. Hade inte orkat äta det varje dag, är glad för min havregrynsgröt och frukt! Men kan ju vara gott att unna sig ibland. 
Sen körde jag och köpte danskor till Zoe, step skor och vanliga balett liknande. De passade perfekt. Efter det körde jag till golf affären och köpte ett grepp till en golfklubba till min kära pappa. Begav mig sedan till biblioteket, fixade ett bibliotekskort, snabbt hem om och sen åkte jag till Macys och köpte en present till Filippa. När jag var klar med alla mina ärende så va min lediga tid över så jag begav mig till skolan för att hämta Zoe, hon lekte lite på lekplatsen sen körde vi till dansen, jag åkte och hämtade Tali från skolan och jag städade mitt rum lite snabbt innan jag hämtade Zoe igen, begav oss till OT och nu ligger vi i hennes säng och tittar på en film efter att vi bakat kakor, mina värdföräldrar är på något event ikväll så jag jobbar lite längre idag, inget mig emot.
Nu har jag berättat hela min dag i detalj haha, hur var er?
Förresten, one direction kommer till Köpenhamn i juni.. Dom släpper biljetterna nästa lördag.. Har redan ont i magen och försöker tänka ut hur jag ska få tag på biljetter allra längst fram vid scenen.. Måste ställa klockan på 2 på natten för dom släppa klockan 9 svensk tid.. Wish me luck
NEJ MEN TJENA

  2013-09-18 / 04:07:44 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
Alltså, förlåt. Min uppdatering på den här bloggen blir bara sämre och sämre. Men allt går bra här på andra sidan atlanten... det flyter på som vanligt, jag har fyllt 20 år, jag är fortfarande extremt besatt av Harry Styles, Filippa kommer till mig på fredag och stannar i hela 9 dagar, ska bli SÅ kul! Samt att på lördag så ska vi göra något riktigt roligt.. har längtat så himla mycket efter detta, ni får se vad det är senare!
Ska göra en bättre uppdatering någon dag men har så himla mycket just nu, så ni får helt enkelt stå ut med den här uppdateringen. Förresten så har det blivit höst i Livingston nu, vilket jag bara tycker är mysigt för då kan jag äntligen börja använda min kappa tillsammans med mina nya Nike Air Max som jag köpte idag, får ju unna sig ibland!
 
Går inte riktigt att beskriva hur mycket jag älskar N.Y
 
 

VACATION

  2013-09-07 / 05:46:47 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Hemma efter en semester i Los Angeles med värdfamiljen, väldigt skönt at vara hemma igen och komma in i vanliga rutiner! Har haft en bra semester i alla fall, besökt Sea World, Disneyworld och lite annat! Har redan sett allt detta innan så kändes inte så jätte "wow" som det brukar göra när man kommer till nya ställen! Idag har jag och Zoe varit på en playdate, efter playdaten åkte vi till Turtle Back Zoo och mötte upp Hanna och hennes värdbarn, hade en jätte bra dag där och barnen kom bra överens vilket var toppen så fler playdates blir det! Imorgon är sista dagen hon är hemma för på måndag börjar hon första klass, back to school helt enkelt, ska även det bli skönt att komma in i de rutinerna igen. Imorgon ska jag och Hanna laga paj till kräftskivan som vi och andra svenskar ska ha i Battery Park på lördag, ska spendera hela helgen hos Anna och på söndag ska vi till Chelsea Market och handla mat att äta och sen ska vi till High Line! Blir nog en riktigt bra helg. Märks även i New Jersey nu att det börjar bli höst, kallt på morgonen och kvällen och 30 grader under dagen, så det är lite svårt att klä sig. Vet inte riktigt om jag vill att sommaren ska ta slut även om jag är redo för hösten med alla kafeér, kläder och alla fina träd haha!
 
Orkar inte ladda upp fler bilder nu.. tar åratal!