EN LITEN UPPDATERING FRÅN ANDRA SIDAN SJÖN

  2014-01-09 / 04:00:16 / Livet som au pair /
Hej mina vänner,
Farmor och farfar vi måste skypa! Kan ni imorgon(torsdag) eller på fredag? Kommentera så vi kan planera in en liten skypestund.
Då vill ni kanske veta vad som händer borta i USA.. Jo det rullar på som vanligt här. Vardagen är tillbaka som vanligt igen vilket är väldigt skönt, vi har fått ännu mer snö och har haft otroligt kallt här.. Men som svensk är man ganska van och jag klarar mig fint i alla fall. Skolorna va inställda en dag till och med föra att det skulle bli en otrolig storm.. Jo visst, tjoflöjt. Några cm snö och solklart väder, bra jobbat där Amerika.
Zoe hade ett födelsedagskalas som var på en sån här riktig amerikansk rollerskating rink, jätte roligt kalas verkligen, det fick mig att vilja vara 6 år igen och åka runt där, käka pizza, tårta och dricka läsk och sen åka igen. Zoe var otroligt dålig på det, skrattade så himla mycket, fick hjälpa henne hela tiden för hon kunde knappt stå upp.. Till slut gav jag upp hoppet om att försöka få henne att stå ordentligt så då fick hon klarade sig själv och hon försökte ta sig runt banan vilket gjorde att hon ramlade cirka 20 gånger.. Alla hennes kompisar i en grupp runt om henne för att hjälpa stackaren, så gulligt. Trots att hon var väldigt dålig på det ar hon pratat varenda dag om att hon vill tillbaka dit, hon började till och med prata idag om att hon ville ställa in en aktivitet i nästa vecka så att vi kunde åka tillbaka till rollerskate rinken istället haha!
Jag har berättat för min familj att jag kommer åka hem när mitt år är slut, känns skönt att ha sagt det och jag har även preliminär bokat mitt flyg hem.. Fick välja tre alternativ så nu väntar jag på besked vilket datum jag fick.. Anna och jag ska ju som sagt till Hawaii och Los Angeles på vår resemånad vilket ska bli otroligt roligt och väldigt skönt. Har ca bara 97 jobbdagar kvar tills mitt år här är slut vilket känns både bra och dåligt.. Tali har redan börjat titta på biljetter till Sverige för att hon vill komma och hälsa på mig. Och jag har även skypat med en svensk au pair som familjen har pratat med, hon verkar vara snäll och bra och familjen ska skypa med henne på fredag, får se hur det går.. Jag försöker hjälpa dom så gott det går att välja en bra au pair.. Dom funderar på att byta till Cultural Care som är en annan organisation för där hittade jag ännu fler svenska au pairer, finns knappt några med den organisationen jag åker med.. Det var väl allt jag hade att berätta för den här gången!
 
Hoppas ni har det jätte bra i Sverige, och njut av att in inte har snö och alldeles för kallt...
Och jag och lilla Daisy spenderar alltid våra dagar ihop nu för tiden, vet inte hur jag ska kunna lämna henne riktigt.. My Little Baby.
 


Farmor & Farfar

Tjena tjejen. Det är väl tur att du är van vid snö, här är det bara grått väder + 5-6 grader. Om du vill skypa med oss så har vi datan på i dag 17.00 eller i morron 10/1 17.00 då hörs och syns vi. Kram

2014-01-09 @ 13:34:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious