BÄSTA JAG GJORT

  2014-05-05 / 15:24:15 / Allmänt /
Okej, då var jag hemma, i Skurup, Skåne, Sverige, Europa. Ligger i min säng, är arbetslös och har alldeles för mycket fritid. Att åka iväg som au pair är det bästa jag gjort i mitt 20 åriga liv, det är verkligen det bästa året under mina år här på jorden. Tveka inte att åka iväg om ni vill iväg, bara åk, åk hem om ni inte trivs då testade ni i alla fall, om ni trivs, stanna. Njut. Ett år går så himla snabbt, man tror det ska gå sakta men nu i efterhand tänker jag, "var tog det året vägen?" Jag har träffat nya människor som jag aldrig kommer glömma, besökt nya platser och upplevt så himla mycket. Mina två veckor efter jag slutat som au pair var helt jäkla underbara, hade det så himla bra. Skrattade konstant med Anna&Veronica, åt hamburgare, blev brun, besökte Hawaii & L.A.
Det var underbart att komma hem, träffa alla igen. Men allt är likadant, inget har förändrats. Så ni som är iväg nu, längta inte hem, inte det att jag inte trivs här hemma, det gör jag verkligen men njut av tiden i USA.
 
Nu ska jag försöka få ordning på mitt liv, försöka inse vad jag vill göra med det och skaffa mig ett jobb. Tack för att ni har följt mig under mitt livs resa. Peace out
 
 
 


Farmor & Farfar

Välkommen hem Elin. Lycka till med jobbsökandet.
Tack för att du mötte oss på flygplatsen Sturup när vi kom hem från vår semesterresa.
Må Gott Lev Väl. Kramar. Farmor och Farfar

2014-05-12 @ 19:24:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

design av: joannalicious