BEST NIGHT EVER

  2013-08-25 / 03:48:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Guuuuud vilket roligt dygn jag har haft, jag har inte sovit på över 35 timmar vilket är rekord för mig. Känner mig oerhört pigg för att inte ha sovit på väldigt väldigt länge, men ska alldeles strax få lite skönhetssömn, tänkte bara berätta för er om vad jag har gjort.. Veckan har gått jätte bra, föräldrarna har inte varit hemma för dom har varit i Syracuse och hjälpt den äldsta killen att flytta dit för han ska börja på college där! Fick ett par jätte fina mjukisbyxor av föräldrarna nu när dom kom hem, så snällt! Så vi har haft girlsnight här hemma, jag Zoe och Tali! Jag och Tali har sovit uppe i föräldrarnas sängar och tittat på en film innan vi somnat någon kväll. I torsdags var det i alla fall dags för något jag längtat så himla mycket till, att övernatta inne i New York för att se One Direction på the Today Show! Jag åkte in så jag var på Rockafeller Center klockan 10.30 då hade Malin redan tagit en plats till oss, vi fick en plats i kön på 52a gatan och scenen ligger på 49e gatan, kan ni tänka er hur lång den här kön var? Det går inte att beskriva, det var folk, ÖVERALLT. Efter cirka en halvtimme kom Britta också och får natt i Manhattan kunde börja, vi trodde att vi skulle stanna kvar på samma plats inprincip hela tiden men efter ca 2 timmar på samma plats slussades vi vidare upp mot 50onde gatan, vi hamnade tyvärr lite längre bak för polisen sa till just oss att flytta sig.. så himla typiskt.. Kommer inte ihåg hur länge vi väntade där men där var otroligt mycket folk där också, kan tänka mig att vi väntade 2 timmar där med, sen var det äntligen vår tur att bli slussade ner mot 49onde gatan och scenen, vi kom bakom alla flaggor så vi var väldigt långt ifrån scenen, men jag såg sedan att där fanns fler folk som var ännu längre bak än oss och dom fick till och med en tv för att kunna se något överhuvudtaget. Vi hamnade i alla fall på bra platser, vi var inhängande i staket med bra folk runt omkring. Tiden gick otroligt snabbt och vips så började det ljusna och killarna hade sitt soundcheck klockan 6, inget vidare ljud för vi hörde knappt något.. Vi somnade alla tre på gatan på Rockafeller Center, så då kan man bocka av det från sin "To do list" också, att sova på gatan på Rockafeller Center. Vi vaknade av skrik och vi kom ganska långt fram vid staketet, dom gick och delade ut tester med killarnas nya parfym, jag säger bara, halleujah! Den doftar underbart! Helt plöstligt kom programledaren bak till oss och skulle spela in ett klipp precis vid oss, kameran var verkligen riktad mot oss, så vi kom med på tv, i amerikansk tv, på ett av de största programmen! Himla coolt, ska försöka hitta så jag kan se det på internet!
Dom började mini-konserten som bestod av tre låtar men vi bestämde oss för att lämna, låter ju sjukt dumt när man har campat en hel natt men vi varken hörde eller såg någonting, Britta lämnade mig och Malin för hon skulle hem och jobba och Malin och jag inledde jakten på att hitta One Direction, vi hamnade vid utgången från Rockafeller Center där vi stod ett bra tag, vet inte hur många gånger jag har varit inne på Twitter idag och kollat var killarna är, tillslut så fick vi reda på att de anlänt till hotellet, men vi fick i alla fall se Mel B(ni vet från Spice Girls?) så vi tog till Twitter igen och hittade hotellet som dom bodde på, stack till hotellet där det redan var väldigt många tjejer, vi tryckte oss fram och fick bra platser.. jag trodde verkligen att dom skulle komma där ett tag, var så säker på att de skulle komma ut till oss men icke.. tjejer gick men vi satt kvar och sen så är det några tjejer som kommer och säger att det står SUV's parkerade på baksidan av hotellet, jag sprang som bara den och mycket riktigt, 4 stora bilar var parkerade redo för att någon skulle ta sig någonstans. Garaget öppnades och ut kom en stor svart bil, folk sa att det var Niall i bilen och sen kom en bil till från garaget, vet inte vem som var i den men jag antar att det var Liam eftersom jag sedan läste på Twitter att dom befann sig på McDonalds! Vi väntade ett tag till innan vi bestämde oss för att ta en yellow cab ner till Penn Station för att åka hem och jobba. som om vi inte redan vore trötta. Det var tur att vi inte stod kvar för jag såg på Twitter(ja igen, tacka gudarna för den sidan, hjälper en med allt) att Harry befann sig i Burberry affären, vet ni hur ont det gör i mig? Jag gick för helvete förbi den butiken när jag var påväg till hotellet.... Så där har ni mitt senaste dygn. Hade det otroligt roligt och det var en riktig upplevelse, hade helt klart gjort det igen.
 
Tidigt på söndag morgon åker jag till Los Angeles med familjen så kommer nog inte kunna uppdatera mer tills jag är hemma igen, ha det så bra så länge så hörs vi!
 
Mel B i lila klänning... utan huvud haha, bra bild elin, bra bild!
 
 

MY WEEKEND

  2013-08-19 / 19:17:49 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
 
Hej allesammans,
I helgen har jag jobbat, varit och tittat på fotboll samt varit i NYC träffat Johanna och gått på Madame Tussauds och sedan träffat Hanna i NYC. Ni vet att jag HATAR att vara med på bilder, så att gå på MT för mig är nästan som värsta döden.. men här kommer bilder på mig och mina nya kompisar.. jag ser jävligt fet ut på vissa bilder, usch varför lägger jag upp dessa bilder haha...
Ny vecka i alla fall, kommer bli en jobbig en för har ganska mycket jobb den här veckan men det ska nog gå bra.. har en bra helg att se framemot, på fredag är det äntligen dags för ONE DIRECTION på Today Show, längtar så himla mycket! Lägger in fler bilder och någon video i ett annat inlägg från fotbollen.
 

BRA SAKER MED USA

  2013-08-15 / 16:28:16 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER
1. Det är billigt att shoppa kläder.
2. Du behöver inte tanka själv, dom gör det åt dig (stämmer åtminstone i New Jersey)
3. Man kan stoppa in kontanter i bankomaterna och få in det på sitt konto, så jäkla smart!!!
4. Frozen Yoghurt
5. Det finns färska jordgubbar, hallon, blåbär och björnbär att köpa året om
6. Alla stora artiser kommer hit med sin tour, det är inte som i lilla Sverige där folk vallfärdar för att få se ett band.
7. Människor är oftast väldigt trevliga, även om det kanske är ganska ytligt
8. Converse är otroligt billigt
9. Du kan se nya filmer som kommer ut direkt, du behöver inte vänta ett sekel för att den ska komma till Sweden
10. Target, Victoria's Secret, Forever 21, Starbucks, Steve Madden osv.
11. Outlets, varför har vi inte så bra outlets i Sverige? Borde införas, nu.
12. Cheesecakes på Cheesecake Factory
13. Att det tar mig cirka en timme till N.Y, hur coolt egentligen? (har i för sig inte så mycket att göra med själva USA, men en ändå en viktig punkt)
14. Posten levereras direkt till dörren, du behöver inte köra och hämta dina paket
15. Bensinen är otroligt billig
16. Manikyr och Pedikyr kostar typ ingenting
17. Att man får svänga höger vid rött på vissa ställen, tacka gudarna för det
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You gonna hear me roar

  2013-08-14 / 15:54:19 / Livet som au pair / 3 KOMMENTARER
Hej allesammans,
 
Förlåt för dålig uppdatering. I fredags var jag och såg "We're the Millers" med Veronica, Hanna och Anna. Filmen var verkligen jätte rolig. I lördags tog jag och sällskapet som jag gick på bio med min bil till Hurricane Harbor, det är ett vattenland som ligger sidan om nöjesfältet Six Flags, hade det väldigt roligt där, så roligt att åka en massa waterslides, körde sedan hem på kvällen igen och svängde in om en liten outlet där vi alla handlade något, att man aldrig kan hålla sig ifrån att handla.. Men är man i USA så är man i USA. På lördagen var det dags för Zoe's födelsedagskalas, Hanna var snäll och hängde med mig, efter kalaset tog vi bilen till South Orange och tog tåget därifrån in till älskade New York för att sedan ta subwayn till Brooklyn där vi mötte upp Veronica och Anna, vi gick till Brooklyn Bridge Park där vi hängde hela dagen och hade lite picknik för att kunna se den väldigt fina skylinen. Hade en jätte bra helg!
Det är redan onsdag idag vilket innebär simning för Zoe's del och jag kan titta på snygga badvakter medan hon simmar, perfekt kombination. Igår fyllde hon år så vi var och åt på Cheesecake Factory!
 
 

FINA FINA FINA KILLAR

  2013-08-08 / 19:17:37 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER
Alltså dessa killar är dom finaste, bästa jag vet! Håller nästan på att börja gråta i slutet för det är så fint. Plus att What Makes You Beautiful har spelats två gånger när jag varit på gymmet, måste vara ödet, samt att BSE spelades igår på radion när jag körde hem.
 
Farmor och farfar, skype imorgon fredag? Vilken tid?

Lugn dag

  2013-08-08 / 00:23:48 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER

Morgonen började med att jag försov mig en halvtimme.. Bra jobbat Elin! Sen mådde inte Zoe bra så hon stannade hemma från camp, vi har haft en lugn och skön dag ihop. Vi har varit nere i soffan hela dagen idag, men vi har även bakat kakor, spelat spel och spelat Wii! Sen har vi tittat på otroligt många barnprogram, stackarn mår fortfarande inte så bra så nu befinner vi oss på hennes rum, hon ligger i sin säng med sin iPad.. Jag tror jag gillar att hon är sjuk haha, hon blir mer kärleksfull haha, hon har aldrig varit såhär gullig mot mig..

Och så dagens roliga,
Hon skulle snyta sig så tittade hon upp på mig och hade snor typ överallt, hon bara:
"So what do you want to do?"
Helt seriös och medveten om att hon hade snor överallt, tyckte det var lite roligt.

Idag har "where the millers is" premiär, verkar vara en jätte rolig film så jag och Hanna ska se den på fredag!
När jag slutat ska jag bege mig till gymmet, hoppas ni sover gott hemma i Sverige och i Spanien(håller tummarna att ni får fint väder imorgon)

Och så vill jag tatuera in det här hjärtat som ni ser på bilden, och så en snygg bild på min pojkvän, vi ska gifta oss snart.


Farmor och farfar del 2

  2013-08-07 / 14:20:18 / Livet som au pair / 1 KOMMENTARER

Jag kan inte Skypa idag.. Zoe mår inte bra så hon var tvungen att stanna hemma.. Förlåt! Hör av mig till er på mejl när jag vet att jag kan Skypa..


Farmor och farfar..

  2013-08-05 / 19:49:38 / Livet som au pair / 2 KOMMENTARER

Vill ni Skypa på onsdag?


A DREAM

  2013-08-03 / 16:16:45 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER

Vet ni vad? Jag drömde inatt att jag träffade Harry Styles, det var den bästa dröm jag någonsin någonsin haft, alltså herregud! Jag träffade han och det va typ jag som var sist att träffa honom, jag kramade om honom jätte länge och sen tog vi bilder ihop, förstår ni hur ledsen jag var när jag vaknade?
I alla fall, när jag hade vaknat ur min älskade dröm så gick jag upp och käkade frukost, nu jobbar jag, vet inte riktigt vad vi ska göra idag för det regnar. Får se helt enkelt! Jag mår inte så jätte bra idag så ikväll ska jag ha en tv kväll med mig själv, ska nog köpa mig en ben&jerrys och titta på MTV för dom hade någon dokumentär om Justin Bieber, jo man tackar!
Igår efter jag hade slutat jobba mötte jag upp Julia&Malin på short hills mall, vi gick och käkade på california pizza kitchen, satt och pratade i nån timme vilket var väldigt trevligt!

Jag fick förresten Zoe att titta på Best Song Ever, hon gillade videon! Och sen tyckte jag det va gulligt när vi skulle bort till grannen och leka, så tog hon med sin bil och parkerade den fint på deras uppfart!


NEVER SAY NEVER

  2013-08-01 / 03:25:00 / Livet som au pair / 0 KOMMENTARER
Bieber var magisk igår, helt otroligt att se honom! Så glad, och så bra platser! Det finaste var när han sjöng Believe och Fall.. och så skrek jag som en galning när han sa "Who want's to be my baby?" Det var crazy men en av de bästa konserterna jag varit på!
 
 
 

Cody Simpson, förlåt för dåligt ljud på vissa videor men jag tror jag höll kameran lite fel!
 
 
Och här har vi Hot Chelle Rae(tror dom stavar det så) Och sorry för att vissa videor inte är i fokus men jag vet inte hur man fixar det.. får nog googla det!